DİM SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

SAĞLIK 15.12.2020 - 20:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2095+ kez okundu.
 

DİM SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'in korona virüs testi pozitif çıktı.

Son günlerde geçmişi ile sürekli gündem olmuştu. Geçmişte Fetöcülere methiyeler düzmekle gündem de olan eski Alanya gazeteciler cemiyet ve küresel gazeteciler konsey kurucu başkani Mehmet Ali Dim de çağın illeti coronavirüs çemberine girdi. Dim'in çalışma mesai arkadaşlari ile çok yakın ve özel arkadaşları da "Acaba bende coranamıyım" diye tedirgin oldukları konuşuluyor. HESABINDAN DUYURDU KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim yurtdışı seyahati öncesinde yaptırmış olduğu korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Dim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yurtdışı seyahatim için dün yaptırdığım Kovid-19 PCR testim ne yazık ki pozitif çıktı. Ama çok şükür iyiyim. Evde izole oldum. İlaç tedavisine de başladım. Çember daraldı demiştik hep. ve işte içindeyiz çemberin. Kendimizi sakınalım. Kuralara uyalım. Allah hepimizi korusun" sözlerini paylaştı. 
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'in korona virüs testi pozitif çıktı.

Son günlerde geçmişi ile sürekli gündem olmuştu. Geçmişte Fetöcülere methiyeler düzmekle gündem de olan eski Alanya gazeteciler cemiyet ve küresel gazeteciler konsey kurucu başkani Mehmet Ali Dim de çağın illeti coronavirüs çemberine girdi. Dim'in çalışma mesai arkadaşlari ile çok yakın ve özel arkadaşları da "Acaba bende coranamıyım" diye tedirgin oldukları konuşuluyor.

HESABINDAN DUYURDU

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim yurtdışı seyahati öncesinde yaptırmış olduğu korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Dim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yurtdışı seyahatim için dün yaptırdığım Kovid-19 PCR testim ne yazık ki pozitif çıktı. Ama çok şükür iyiyim. Evde izole oldum. İlaç tedavisine de başladım. Çember daraldı demiştik hep. ve işte içindeyiz çemberin. Kendimizi sakınalım. Kuralara uyalım. Allah hepimizi korusun" sözlerini paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.