Düzen’den Siyasi İl Başkanlarına Çağrı: DAVETİMİZ SİZEDİR..

SİYASET 03.01.2021 - 21:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2982+ kez okundu.
 

Düzen’den Siyasi İl Başkanlarına Çağrı: DAVETİMİZ SİZEDİR..

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan, Sosyal medya hesabında Antalya’da bulunan tüm siyasi parti il başkanlarına çağrı da bulundu.

Düzen, “Saadet Partisi Antalya İl Başkanı olarak siyasi partilerin il başkanlarına buradan çağrı yapıyorum; Gelin hepimiz elele, kolkola ve gönül gönüle Antalya’nın en güzel meydanında birlikte yürüyelim ve milletimizle bütünleşelim. Gelin kamplaşma ve ötekileştirmeye son verelim” dedi.   Kent siyasetinde kucaklaşmaya ihtiyaç olduğunu vurgulayan Düzen, “AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, CHP İl Başkanı Nusret Bayar, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, BBP olmak üzere vatanını, milletini önceleyen ne kadar siyasi parti varsa il başkanları olarak Antalya’nın en görkemli meydanında el ele, gönül gönüle yürüyelim, kucaklaşalım. Kutuplaşmadan, düşmanlaşmadan, şeytanlaştırma dilinden artık ülkemizin kurtarılması gerekiyor. Misafirimiz olsunlar. Aynı kaba ellerimizi bandırarak çiğ köfte yapalım, vatan türküleri söyleyelim istiyorum. Biz siyasete bu pencereden bakıyoruz. İnanın hep bunu hayal ediyorum. Aslında bir tebessüm kadar yakınız birbirimize..” dedi.
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan, Sosyal medya hesabında Antalya’da bulunan tüm siyasi parti il başkanlarına çağrı da bulundu.

Düzen, “Saadet Partisi Antalya İl Başkanı olarak siyasi partilerin il başkanlarına buradan çağrı yapıyorum; Gelin hepimiz elele, kolkola ve gönül gönüle Antalya’nın en güzel meydanında birlikte yürüyelim ve milletimizle bütünleşelim. Gelin kamplaşma ve ötekileştirmeye son verelim” dedi.
 
Kent siyasetinde kucaklaşmaya ihtiyaç olduğunu vurgulayan Düzen, “AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, CHP İl Başkanı Nusret Bayar, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, BBP olmak üzere vatanını, milletini önceleyen ne kadar siyasi parti varsa il başkanları olarak Antalya’nın en görkemli meydanında el ele, gönül gönüle yürüyelim, kucaklaşalım. Kutuplaşmadan, düşmanlaşmadan, şeytanlaştırma dilinden artık ülkemizin kurtarılması gerekiyor. Misafirimiz olsunlar. Aynı kaba ellerimizi bandırarak çiğ köfte yapalım, vatan türküleri söyleyelim istiyorum. Biz siyasete bu pencereden bakıyoruz. İnanın hep bunu hayal ediyorum. Aslında bir tebessüm kadar yakınız birbirimize..” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.