Ercan Rüyasına Kavuştu!

YAŞAM 18.06.2021 - 21:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2694+ kez okundu.
 

Ercan Rüyasına Kavuştu!

Kemer Belediyesinin sevilen siması Özel Kalem Sorumlusu Ercan Mert, Göynük Mahallesi Ünal Ailesinin kızları Rüya Ünal ile hayatlarını birleştirdiler.

Elamir Beach Restoranda yapılan düğün merasiminde genç çiftlerin nikahlarını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıyarken nikah şahitliklerini ise Beldibi Mahallesi Muhtarı Bayramali Talih ve Kemer Belediyesi Harita teknikeri Yasemin Çilengir yaptı. Başkan Necati Topaloğlu genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını Gelin Rüya Ünal Mert’e verdi. Bir çok davetlinin katıldığı düğün merasimine, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri Semih Top, Ferhan Fidan ve Emrah Ayhan’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ve damadın mesai arkadaşları katıldı. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim!   Haber: Reşat Aydoğdu  
Kemer Belediyesinin sevilen siması Özel Kalem Sorumlusu Ercan Mert, Göynük Mahallesi Ünal Ailesinin kızları Rüya Ünal ile hayatlarını birleştirdiler.
Elamir Beach Restoranda yapılan düğün merasiminde genç çiftlerin nikahlarını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıyarken nikah şahitliklerini ise Beldibi Mahallesi Muhtarı Bayramali Talih ve Kemer Belediyesi Harita teknikeri Yasemin Çilengir yaptı.
Başkan Necati Topaloğlu genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını Gelin Rüya Ünal Mert’e verdi.
Bir çok davetlinin katıldığı düğün merasimine, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri Semih Top, Ferhan Fidan ve Emrah Ayhan’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ve damadın mesai arkadaşları katıldı.
Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim!
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.