Eski başkan Gülay Güvenç, A Partisi’ne katıldı

SİYASET 04.03.2025 - 22:07, Güncelleme: 04.03.2025 - 22:07 3679 kez okundu.
 

Eski başkan Gülay Güvenç, A Partisi’ne katıldı

Alanya’da uzun yıllar AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Gülay Güvenç, partisinden ayrılarak Yavuz Ağıralioğlu’nun Genel Başkanı olduğu A Partisi’ne katıldı.

Güvenç, Ankara’ya giderek bizzat Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu tarafından rozet takıldı ve yeni partisinin saflarına katılmış oldu. Alanya’da çalışkan ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Güvenç, bu kararını sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurdu. Gülay Güvenç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar görev aldığım ve emek verdiğim Adalet ve Kalkınma Partisi’nden ayrıldığımı ve yoluma Anahtar Partisi çatısı altında devam etme kararı aldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Bu karar, uzun süredir yaptığım değerlendirmeler ve istişareler sonucunda alınmış olup, ülkemizin ve milletimizin geleceği adına daha güçlü bir şekilde mücadele edebilmek için atılmış bir adımdır. İnandığım değerler ve savunduğum ilkeler doğrultusunda, yeni bir umut ve güçlü bir iradeyle, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkan’ın izinde, Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun önderliğinde A Partisi’nin ülkemizin geleceği için daha güçlü bir vizyon ortaya koyacağına inanıyorum. Halkımıza gerçek anlamda fayda sağlamak için gereken cesareti ve kararlılığı sergileyeceğine inandığım bu harekete katılmaktan gurur duyuyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve Alanya’mız için hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğimize olan inancım tamdır.” Güvenç’in bu kararı, Alanya siyasetinde dikkat çekerken, yeni partisinde nasıl bir rol üstleneceği merakla bekleniyor. Haber: GazeteAlanya
Alanya’da uzun yıllar AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Gülay Güvenç, partisinden ayrılarak Yavuz Ağıralioğlu’nun Genel Başkanı olduğu A Partisi’ne katıldı.

Güvenç, Ankara’ya giderek bizzat Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu tarafından rozet takıldı ve yeni partisinin saflarına katılmış oldu. Alanya’da çalışkan ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Güvenç, bu kararını sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurdu.

Gülay Güvenç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar görev aldığım ve emek verdiğim Adalet ve Kalkınma Partisi’nden ayrıldığımı ve yoluma Anahtar Partisi çatısı altında devam etme kararı aldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

Bu karar, uzun süredir yaptığım değerlendirmeler ve istişareler sonucunda alınmış olup, ülkemizin ve milletimizin geleceği adına daha güçlü bir şekilde mücadele edebilmek için atılmış bir adımdır. İnandığım değerler ve savunduğum ilkeler doğrultusunda, yeni bir umut ve güçlü bir iradeyle, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkan’ın izinde, Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun önderliğinde A Partisi’nin ülkemizin geleceği için daha güçlü bir vizyon ortaya koyacağına inanıyorum. Halkımıza gerçek anlamda fayda sağlamak için gereken cesareti ve kararlılığı sergileyeceğine inandığım bu harekete katılmaktan gurur duyuyorum.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve Alanya’mız için hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğimize olan inancım tamdır.”

Güvenç’in bu kararı, Alanya siyasetinde dikkat çekerken, yeni partisinde nasıl bir rol üstleneceği merakla bekleniyor.

Haber: GazeteAlanya

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.