EYT’liler gözdağı verdi

EKONOMİ 09.07.2020 - 00:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2799+ kez okundu.
 

EYT’liler gözdağı verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her grup toplantısında halka söz hakkı tanıdığı millet kürsüsüne çıkan EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, AKP iktidarına ve ittifakı olan MHP’ye resti çekti, sandık üzerinden gözdağı verdi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti ile partinin grup toplantısına katılım, millet kürsüsüne çıktı. Burada EYT’lilerin sorunlarını dile getiren ve çözüm isteyen Özüpak, hükümete demokratik yollardan gözdağı da verdi. 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi de sandık uyarısı yapan Özüpak, milyonlarca EYT’linin kendisine olan güveni ile bu restinin karşılığını iktidara kanıtlamıştı. EYT’liler, kendilerini gündemine almayan AKP ve MHP ittifakına, sandıkta kaybettirmişti.   15 MİLYONUN ÜZERİNDE Aileleriyle birlikte 15 milyonun üzerinde bir seçmen kitlesine sahip olan EYT’liler, kırmadan, dökmeden demokratik yollarla hakkını ararken seçim sonucunu değiştirmeleri üzerinden algılara maruz kalmış, muhalefet partilerinin arka bahçesi haline geldiklerine dair yafta yemişti. Ancak bu yafta, EYT’lilerin üzerine yapışmadı. Onların derdi seçim değil, geçimdi. “Türemiş”, “Çift dikiş” ve benzeri söylemlere rağmen onlar diyalog kurmaya çalışmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerini dinlemesini istemişti. Bu mümkün olmayınca elbette ki ellerindeki tek gücü, demokratik haklarını, kendilerine destek olanlardan yana kullanmışlardı. Üstelik EYT’lilerin içinde AKP ve MHP’ye yıllarca oy vermiş nüfuslu bir kitle vardı. O kitle de Erdoğan’ın “Seçim kaybetme pahasına yok” söylemleriyle bu partilere küstü.   ‘BİZİ ANLAYAN, BİZİ DİNLEYEN…’ İşte EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, bugün kendilerine konuşma hakkı veren, kendilerini dinleyen İYİ Parti’nin kürsüsünden seslendi iktidara. Kendilerinin yanında duranlardan yana oy kullanacaklarını tekrar hatırlattı. Özüpak, şunları kaydetti: “Mücadelemizde bugüne kadar olduğu gibi kırmadan, dökmeden, demokratik sınırlar içerisinde hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Bunu yaparken de haklı olmaktan doğan gücümüzle ilk fırsatta birlik ve beraberliğimizle en güzel tepkimiz demokratik hakkımızı kullanırken sandıkta tercihimizi bizi anlayan, bizi dinleyen ve yanımızda olanlardan yana kullanacağımızı bir kez daha bu kürsüden hatırlatırız.”   EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak: [40.00 dakika itibariyle ]  https://youtu.be/ZavgnFDtt-0
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her grup toplantısında halka söz hakkı tanıdığı millet kürsüsüne çıkan EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, AKP iktidarına ve ittifakı olan MHP’ye resti çekti, sandık üzerinden gözdağı verdi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti ile partinin grup toplantısına katılım, millet kürsüsüne çıktı. Burada EYT’lilerin sorunlarını dile getiren ve çözüm isteyen Özüpak, hükümete demokratik yollardan gözdağı da verdi. 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi de sandık uyarısı yapan Özüpak, milyonlarca EYT’linin kendisine olan güveni ile bu restinin karşılığını iktidara kanıtlamıştı. EYT’liler, kendilerini gündemine almayan AKP ve MHP ittifakına, sandıkta kaybettirmişti.

 

15 MİLYONUN ÜZERİNDE

Aileleriyle birlikte 15 milyonun üzerinde bir seçmen kitlesine sahip olan EYT’liler, kırmadan, dökmeden demokratik yollarla hakkını ararken seçim sonucunu değiştirmeleri üzerinden algılara maruz kalmış, muhalefet partilerinin arka bahçesi haline geldiklerine dair yafta yemişti. Ancak bu yafta, EYT’lilerin üzerine yapışmadı. Onların derdi seçim değil, geçimdi. “Türemiş”, “Çift dikiş” ve benzeri söylemlere rağmen onlar diyalog kurmaya çalışmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerini dinlemesini istemişti. Bu mümkün olmayınca elbette ki ellerindeki tek gücü, demokratik haklarını, kendilerine destek olanlardan yana kullanmışlardı. Üstelik EYT’lilerin içinde AKP ve MHP’ye yıllarca oy vermiş nüfuslu bir kitle vardı. O kitle de Erdoğan’ın “Seçim kaybetme pahasına yok” söylemleriyle bu partilere küstü.

 

‘BİZİ ANLAYAN, BİZİ DİNLEYEN…’

İşte EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, bugün kendilerine konuşma hakkı veren, kendilerini dinleyen İYİ Parti’nin kürsüsünden seslendi iktidara. Kendilerinin yanında duranlardan yana oy kullanacaklarını tekrar hatırlattı. Özüpak, şunları kaydetti: “Mücadelemizde bugüne kadar olduğu gibi kırmadan, dökmeden, demokratik sınırlar içerisinde hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Bunu yaparken de haklı olmaktan doğan gücümüzle ilk fırsatta birlik ve beraberliğimizle en güzel tepkimiz demokratik hakkımızı kullanırken sandıkta tercihimizi bizi anlayan, bizi dinleyen ve yanımızda olanlardan yana kullanacağımızı bir kez daha bu kürsüden hatırlatırız.”  
EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak: [40.00 dakika itibariyle ]

 https://youtu.be/ZavgnFDtt-0
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.