Firdevs Şahin'den farkındalık mesajı

SİYASET 11.01.2021 - 22:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2648+ kez okundu.
 

Firdevs Şahin'den farkındalık mesajı

İyi Parti Antalya Uluslararası İlişkiler Başkanı Firdevs Şahin, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

İyi Parti Antalya Uluslararası İlişkiler Başkanı Firdevs Şahin, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Kimsenin engelli bir birey olmak istemediğini, bunun kimsenin tercihi olmadığını ifade eden Başkan Şahin, "Malumunuzdur ki bugün engelli birey olmasak bile yarın engelli bir birey olmayacağımızın garantisi de yoktur. O halde engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, engelsiz bir hayat sürmelerini sağlamak, sorunlarına ortak olmak toplum olarak hepimizin insani görevidir. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılık kazanmasıyla, kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinin üzerlerine düşeni ifa etmesiyle engelli vatandaşlarımızın yaşam kaliteleri de artacaktır. Her zaman belirttiğimiz gibi gelişmiş, sosyal bir devlet, her bir ferdini mutlu eden devlettir. Ve engelli vatandaşlarımız sorunlarına çare olmak için kimse kör, sağır, dilsiz olmamalı... Biz İyi Parti olarak engelli vatandaşlarımıza her türlü desteğin yapılması ve farkındalık tartışması için gayret ediyoruz. Tüm bu düşüncelerle görme engelli vatandaşlarımızın Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası`nı kutluyor, yaşamlarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.
İyi Parti Antalya Uluslararası İlişkiler Başkanı Firdevs Şahin, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

İyi Parti Antalya Uluslararası İlişkiler Başkanı Firdevs Şahin, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Kimsenin engelli bir birey olmak istemediğini, bunun kimsenin tercihi olmadığını ifade eden Başkan Şahin, "Malumunuzdur ki bugün engelli birey olmasak bile yarın engelli bir birey olmayacağımızın garantisi de yoktur. O halde engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, engelsiz bir hayat sürmelerini sağlamak, sorunlarına ortak olmak toplum olarak hepimizin insani görevidir. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılık kazanmasıyla, kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinin üzerlerine düşeni ifa etmesiyle engelli vatandaşlarımızın yaşam kaliteleri de artacaktır. Her zaman belirttiğimiz gibi gelişmiş, sosyal bir devlet, her bir ferdini mutlu eden devlettir. Ve engelli vatandaşlarımız sorunlarına çare olmak için kimse kör, sağır, dilsiz olmamalı...
Biz İyi Parti olarak engelli vatandaşlarımıza her türlü desteğin yapılması ve farkındalık tartışması için gayret ediyoruz.
Tüm bu düşüncelerle görme engelli vatandaşlarımızın Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası`nı kutluyor, yaşamlarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.