HASAN DİKİCİ CAMİİ İBADETE AÇILIYOR

YAŞAM 12.08.2020 - 23:23, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2214+ kez okundu.
 

HASAN DİKİCİ CAMİİ İBADETE AÇILIYOR

Muratpaşa Belediyesi’nin yer tahsisiyle temeli 2018 Ekim’de Meydankavağı Mahallesi’nde atılan Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor. Burdurlu Hasan Dikici Camii, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30 düzenlenecek törenle ibadete açılacak

İlçedeki tüm ibadethanelerin bakım-onarım ve periyodik temizliğini yapan, Konuksever Mahallesi’ndeki Cemevi’nin tapusunu Hacı Bektaş Veli Vakfı’na devreden Muratpaşa Belediyesi’nin yer tahsisini yaptığı Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor. Meydankavağı Mahallesi’nde, 2018 Ekim’de temeli atılan Burdurlu Hasan Dikici Camii, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30’da gerçekleştirilecek törenle ibadete açılacak. Burdurlu Hasan Dikici Vakfı ve Yönetim Kurulu Başkanı eğitimci Melahat Atalay’ın katkılarıyla camiinin yapıldığına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Belediye olarak elimizden gelen katkıyı sağladık. Çok güzel, huzur dolu bir ibadethane oldu. Müftülüğümüze ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza ve Meydankavağı Mahallemize hayırlı olsun” dedi.
Muratpaşa Belediyesi’nin yer tahsisiyle temeli 2018 Ekim’de Meydankavağı Mahallesi’nde atılan Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor. Burdurlu Hasan Dikici Camii, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30 düzenlenecek törenle ibadete açılacak

İlçedeki tüm ibadethanelerin bakım-onarım ve periyodik temizliğini yapan, Konuksever Mahallesi’ndeki Cemevi’nin tapusunu Hacı Bektaş Veli Vakfı’na devreden Muratpaşa Belediyesi’nin yer tahsisini yaptığı Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor.

Meydankavağı Mahallesi’nde, 2018 Ekim’de temeli atılan Burdurlu Hasan Dikici Camii, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30’da gerçekleştirilecek törenle ibadete açılacak.

Burdurlu Hasan Dikici Vakfı ve Yönetim Kurulu Başkanı eğitimci Melahat Atalay’ın katkılarıyla camiinin yapıldığına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Belediye olarak elimizden gelen katkıyı sağladık. Çok güzel, huzur dolu bir ibadethane oldu.

Müftülüğümüze ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza ve Meydankavağı Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.