Haydi, Kemer Spor “Kazan Bu Maçı!

SPOR 13.04.2021 - 23:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2697+ kez okundu.
 

Haydi, Kemer Spor “Kazan Bu Maçı!

TFF Misli.Com Birinci Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Antalya Kemer Spor, Belediye Derince Sporla (14 Nisan) Çarşamba günü saat 15.00’de Kemer İlçe Stadında karşılaşacağı maça odaklandı.

Antrenör Utku Kızıltepe yönetiminde hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamlayan temsilcimiz, Kemer Spor maçını kazanıp düşme potasındaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Kemer Spor Tesislerinde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Kemerspor da sakat futbolcu olmadığı ve cezası devam eden Berkay Arslan bu hafta da yok. Ligin ilk yarısında deplasmanda Belediye Derince Spor’a mağlup olan rakibini bu kez mağlup edip ligde kalma adına önemli bir galibiyet almak isteyen Kemer Spor, Konakladıkları otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Haber: Reşat Aydoğdu
TFF Misli.Com Birinci Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Antalya Kemer Spor, Belediye Derince Sporla (14 Nisan) Çarşamba günü saat 15.00’de Kemer İlçe Stadında karşılaşacağı maça odaklandı.
Antrenör Utku Kızıltepe yönetiminde hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamlayan temsilcimiz, Kemer Spor maçını kazanıp düşme potasındaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.
Kemer Spor Tesislerinde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Kemerspor da sakat futbolcu olmadığı ve cezası devam eden Berkay Arslan bu hafta da yok. Ligin ilk yarısında deplasmanda Belediye Derince Spor’a mağlup olan rakibini bu kez mağlup edip ligde kalma adına önemli bir galibiyet almak isteyen Kemer Spor, Konakladıkları otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.