Hem suyunu kes hem hakaret et

SİYASET 25.05.2020 - 14:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1872+ kez okundu.
 

Hem suyunu kes hem hakaret et

Eğirdir Yolu üzerindeki evlerin sularının 3-4 gündür kesik olması pandemi sürecinde vatandaşları mağdur ederken, Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’ın kendisine ulaşan halka “Önce haddini bil, terbiyesiz kadın’ diye mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle zor duruma düşen vatandaşların hayatı bazı belediyelerin anlamsız çalışmalarıyla daha da zorlaşıyor. Isparta’ya bağlı Kuleönü Belediyesi sınırları içerisinde yaşanan talihsiz olay ise, ‘yuh’ dedirten cinsten. Kuleönü Belediyesi sınırları içerisinde Eğirdir yolu üzerinde bulunan bölgedeki evlerin suyunun 3-4 gündür kesik olduğu öğrenilirken, Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’a ulaşanlar da hakarete uğradıklarını iddia ettiler. Whatsapp üzerinden Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’a mağduriyetini anlatmak için mesaj yazan vatandaş, Başkan Erdoğan’ın cevabıyla şok oldu. İşte o yazışmalar: Vatandaş: -          Nuri Bey suyumuz halen yok. -          Lütfen bir çözüm bulun -          Susuz ve mağduruz -          İlgilenmeniz bir Başkan olarak göreviniz ve çözüm bulmak zorundasınız. -          Hiç suyumuz kalmadı -          Kendi evinizin suyunu kapatın bizimkini açın bir zahmet Ya da o koltuğu bırakın çözüm bulmakta bu kadar acizseniz lütfen -          Yeter ama dün insanca aradık gece gelir dedik yok -          İnsan kazandığı paranın ve koltuğun hakkını vermeli bu şekilde helal kazanç beklemeyin. Nuri Erdoğan: -          Önce Haddini bil -          Terbiyesiz kadın Vatandaş: -          Siz de görevinizi yapın. -          Buyurun çözün sorunu bekliyorum Nuri Erdoğan: Benim görevim imar dışındaki depo mahiyetinde yapılan meskene su vermek deyil. Sizi kuleönünden zorla ev almaya davet etmedik gidin memleketinizde oturun.
Eğirdir Yolu üzerindeki evlerin sularının 3-4 gündür kesik olması pandemi sürecinde vatandaşları mağdur ederken, Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’ın kendisine ulaşan halka “Önce haddini bil, terbiyesiz kadın’ diye mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle zor duruma düşen vatandaşların hayatı bazı belediyelerin anlamsız çalışmalarıyla daha da zorlaşıyor. Isparta’ya bağlı Kuleönü Belediyesi sınırları içerisinde yaşanan talihsiz olay ise, ‘yuh’ dedirten cinsten. Kuleönü Belediyesi sınırları içerisinde Eğirdir yolu üzerinde bulunan bölgedeki evlerin suyunun 3-4 gündür kesik olduğu öğrenilirken, Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’a ulaşanlar da hakarete uğradıklarını iddia ettiler. Whatsapp üzerinden Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’a mağduriyetini anlatmak için mesaj yazan vatandaş, Başkan Erdoğan’ın cevabıyla şok oldu.

İşte o yazışmalar:

Vatandaş:

-          Nuri Bey suyumuz halen yok.

-          Lütfen bir çözüm bulun

-          Susuz ve mağduruz

-          İlgilenmeniz bir Başkan olarak göreviniz ve çözüm bulmak zorundasınız.

-          Hiç suyumuz kalmadı

-          Kendi evinizin suyunu kapatın bizimkini açın bir zahmet Ya da o koltuğu bırakın çözüm bulmakta bu kadar acizseniz lütfen

-          Yeter ama dün insanca aradık gece gelir dedik yok

-          İnsan kazandığı paranın ve koltuğun hakkını vermeli bu şekilde helal kazanç beklemeyin.

Nuri Erdoğan:

-          Önce Haddini bil

-          Terbiyesiz kadın

Vatandaş:

-          Siz de görevinizi yapın.

-          Buyurun çözün sorunu bekliyorum

Nuri Erdoğan:

Benim görevim imar dışındaki depo mahiyetinde yapılan meskene su vermek deyil. Sizi kuleönünden zorla ev almaya davet etmedik gidin memleketinizde oturun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.