İddialar doğru ise, Allah belanızı versin!...

ASAYİŞ 06.05.2020 - 19:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2059+ kez okundu.
 

İddialar doğru ise, Allah belanızı versin!...

Müftü Yardımcısı ile İlçe Müftüsü’nün şoförü, çocuk tecavüzünden açığa alındı.

İlçede görev yapan Müftü Yardımcısı F.K. ile müftünün şoförü H.B.A. ilçede bir çocuğa cinsel saldırıda bulundu. K.T. isimli çocuğun şikayeti üzerine soruşturma başlatılırken, F.K. ve H.B.A. açığa alındı. Odatv’de yer alan habere göre, Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerin iki hafta önce Kargı’ya geldiği ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Öte yandan olayın duyulması üzerine yaklaşık 2 hafta önce Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan müfettişlerin ilçeye geldiği ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. NOT: Bağımsız gazetecilik; sermayeye karşı halkı, sömürüye karşı emeği, eşitsizliğe karşı adaleti, savaşlara karşı barışı, piyasacılığa karşı temel hakları, talana karşı doğayı, erkek şiddetine karşı kadınları, istismara karşı çocukları savunmanın olmazsa olmaz koşuludur.
Müftü Yardımcısı ile İlçe Müftüsü’nün şoförü, çocuk tecavüzünden açığa alındı.

İlçede görev yapan Müftü Yardımcısı F.K. ile müftünün şoförü H.B.A. ilçede bir çocuğa cinsel saldırıda bulundu. K.T. isimli çocuğun şikayeti üzerine soruşturma başlatılırken, F.K. ve H.B.A. açığa alındı.

Odatv’de yer alan habere göre, Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerin iki hafta önce Kargı’ya geldiği ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan olayın duyulması üzerine yaklaşık 2 hafta önce Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan müfettişlerin ilçeye geldiği ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

NOT: Bağımsız gazetecilik; sermayeye karşı halkı, sömürüye karşı emeği, eşitsizliğe karşı adaleti, savaşlara karşı barışı, piyasacılığa karşı temel hakları, talana karşı doğayı, erkek şiddetine karşı kadınları, istismara karşı çocukları savunmanın olmazsa olmaz koşuludur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.