İmamoğlu’nun paylaşımına Musa Ertugan’dan tepki

SİYASET 09.03.2021 - 21:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1646+ kez okundu.
 

İmamoğlu’nun paylaşımına Musa Ertugan’dan tepki

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı sosyal medya paylaşımına cevap verdi: Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener`in ve partimizin hiçbir şekilde ve hiçbir şartlarda bir arada olamayacağı kişi ve kuruluşlar ile isimlerinin birlikte anılmasını Şiddetle RED EDİYORUZ.

Daha önce MHP Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isminin HDP Eş Başkanı Pervin Buldan ile anılmasına tepki gösterdi. İşte Sosyal Medya hesabı Facebook’tan paylaşım yapan Ertugan’ın paylaşımı: Sayın Ekrem İmamoğlu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener`in ve partimizin hiçbir şekilde ve hiçbir şartlarda bir arada olamayacağı kişi ve kuruluşlar ile isimlerinin birlikte anılmasını Şiddetle RED EDİYORUZ. Bu Vesile İle Şehit Annelerimiz Başta Olmak Üzere Tüm Kadınlarımızın #8MartDünyaKadınlarGünü Kutlu Olsun. ORTADA DÖNEN OYUNLARI BİLİYORUZ Özellikle son dönemde İyi Parti’nin her geçen gün büyüyerek iktidar yolunda ivme kazandığına dikkat çeken Ertugan, “Birileri mevcut iktidarın ekmeğine yağ sürmek için ekranlara çıkıp saçma sapan açıklamalarda bulunuyor. Kimileri talihsiz paylaşımlar yapıyor. Bunlar İyi Parti’nin yükselişinin önüne geçebilmek için yapılan son çırpınışlardır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi ‘İyi Parti’nin dokusu HDP ile uyuşmaz’. İyi Parti, terörün yanında, yöresinde olmaz. Teröristle masa kurmaz, pazarlık yapmaz. Teröristin kafasından konfeti temizlemez. Seçim kazanmak için terörist mektubunu okutmaz. Başkasına oy verdi diye milletine bela okumaz. İyi Parti, fezlekelere gözü kapalı el kaldırmaz” diye konuştu. MERAL AKŞENER NE DEDİ? İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konu ile ilgili kendisine sorulan soruya “Türkiye'de biz İYİ Parti olarak herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, eleştirilerini açık, net ortaya koyabileceği, konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bu Türkiye'nin ilk örneği kendi partimizdir. Dolayısıyla hem İmamoğlu'nun tweet'i hem Sayın Yavuz Ağıralioğlu'nun tutumu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan, hürriyetçilik ilkesi çerçevesinde değerlendirilmesi gerek iki bakış açısı. Sayın İmamoğlu'nun attığı tweet'i bizim arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum" diye cevap verdi.
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı sosyal medya paylaşımına cevap verdi: Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener`in ve partimizin hiçbir şekilde ve hiçbir şartlarda bir arada olamayacağı kişi ve kuruluşlar ile isimlerinin birlikte anılmasını Şiddetle RED EDİYORUZ.

Daha önce MHP Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isminin HDP Eş Başkanı Pervin Buldan ile anılmasına tepki gösterdi. İşte Sosyal Medya hesabı Facebook’tan paylaşım yapan Ertugan’ın paylaşımı:

Sayın Ekrem İmamoğlu

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener`in ve partimizin hiçbir şekilde ve hiçbir şartlarda bir arada olamayacağı kişi ve kuruluşlar ile isimlerinin birlikte anılmasını Şiddetle RED EDİYORUZ.

Bu Vesile İle Şehit Annelerimiz Başta Olmak Üzere Tüm Kadınlarımızın #8MartDünyaKadınlarGünü Kutlu Olsun.

ORTADA DÖNEN OYUNLARI BİLİYORUZ

Özellikle son dönemde İyi Parti’nin her geçen gün büyüyerek iktidar yolunda ivme kazandığına dikkat çeken Ertugan, “Birileri mevcut iktidarın ekmeğine yağ sürmek için ekranlara çıkıp saçma sapan açıklamalarda bulunuyor. Kimileri talihsiz paylaşımlar yapıyor. Bunlar İyi Parti’nin yükselişinin önüne geçebilmek için yapılan son çırpınışlardır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi ‘İyi Parti’nin dokusu HDP ile uyuşmaz’. İyi Parti, terörün yanında, yöresinde olmaz. Teröristle masa kurmaz, pazarlık yapmaz. Teröristin kafasından konfeti temizlemez. Seçim kazanmak için terörist mektubunu okutmaz. Başkasına oy verdi diye milletine bela okumaz. İyi Parti, fezlekelere gözü kapalı el kaldırmaz” diye konuştu.

MERAL AKŞENER NE DEDİ?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konu ile ilgili kendisine sorulan soruya “Türkiye'de biz İYİ Parti olarak herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, eleştirilerini açık, net ortaya koyabileceği, konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bu Türkiye'nin ilk örneği kendi partimizdir. Dolayısıyla hem İmamoğlu'nun tweet'i hem Sayın Yavuz Ağıralioğlu'nun tutumu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan, hürriyetçilik ilkesi çerçevesinde değerlendirilmesi gerek iki bakış açısı. Sayın İmamoğlu'nun attığı tweet'i bizim arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum" diye cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.