Büyüksehir
asb

Kemer FK Spor Galip 1-0

SPOR 07.04.2023 - 18:23, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2659+ kez okundu.
 

Kemer FK Spor Galip 1-0

45 dakika 10 kişi eksik oynayan Kemer FK Galibiyeti korudu.

Antalya 2. Amatör Kümede mücadele edn Kemer temsilcisi Kemer FK Spor kendi evinde Finike Gençlik sporu ağırladı. Maçı Antalya bölgesi hakemlerinden Hidayet Eser, Salim Fikret ve Armaç İriç yönetti. Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül tesisleri) de saat 13 başlayan maçı Kemer FK Spor Finike Sporu 1-0 mağlup ederek puanını 7'ye çıkardı. Maçın golünü 20.dakikada Sevcan Bıyıklı kaydetti. Uzatma dakikaları dahil 43 dakika Doğancan'ın 2. sarı karttan Kırmızı kartla oyun dışında kalması ile 10 kişi mücadele eden Kemer FK ayakta alkışlandı. Soyunma odasında Futbolcularla bu sevince ortak olan Kulüp başkanı Özcan Balık maç primini iyi mücadeleden dolayı ikiye katladı. Bu puanla Liderlik koltuğuna oturan Kemer FK önümüzdeki hafta Adarsan Spor ile deplasmanda karşılaşacak.
45 dakika 10 kişi eksik oynayan Kemer FK Galibiyeti korudu.
Antalya 2. Amatör Kümede mücadele edn Kemer temsilcisi Kemer FK Spor kendi evinde Finike Gençlik sporu ağırladı.
Maçı Antalya bölgesi hakemlerinden Hidayet Eser, Salim Fikret ve Armaç İriç yönetti.
Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül tesisleri) de saat 13 başlayan maçı Kemer FK Spor Finike Sporu 1-0 mağlup ederek puanını 7'ye çıkardı. Maçın golünü 20.dakikada Sevcan Bıyıklı kaydetti.
Uzatma dakikaları dahil 43 dakika Doğancan'ın 2. sarı karttan Kırmızı kartla oyun dışında kalması ile 10 kişi mücadele eden Kemer FK ayakta alkışlandı.
Soyunma odasında Futbolcularla bu sevince ortak olan Kulüp başkanı Özcan Balık maç primini iyi mücadeleden dolayı ikiye katladı.
Bu puanla Liderlik koltuğuna oturan Kemer FK önümüzdeki hafta Adarsan Spor ile deplasmanda karşılaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.