Büyüksehir
asb

SERİK'TE YENİ BAŞHEKİM GÖREVİNE HIZLI BAŞLAMIŞ!

SİYASET 17.02.2024 - 01:30, Güncelleme: 17.02.2024 - 02:14 2610+ kez okundu.
 

SERİK'TE YENİ BAŞHEKİM GÖREVİNE HIZLI BAŞLAMIŞ!

Kepez'de CHP'li Belediye Başkan Adayına sarılması sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürünü görevden alanlar bunu da görecek mi?

Antalya Serik Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi Serkan Kurt; devlet memuru olmasına rağmen ilçede Cumhur İttifakının adayı AK Parti’li Doç. Dr. Veli Vural ile birlikte seçim çalışmalarına katılıyor İkisi de genel cerrah Bilindiği üzere Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Genel Cerrah Doç. Dr. Veli Vural, AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı oldu. Serik Devlet Hastanesinde 12 yıl başhekim yardımcılığı yapan Genel Cerrah Uzm. Dr. Kadir Kumbul da CHP'den belediye başkan adayı oldu. Her iki isim de genel cerrah. Hızlı başladı Serkan Kurt ise sadece 3 hafta kadar önce Serik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi. Yeni başhekim görevine çok hızlı başladı! AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker’in sosyal medyada Facebook internet sitesinde 3 gün önce yaptığı paylaşımda, devlet memuru olan başhekimin bir siyasi partinin ilçe belediye başkan adayı ile seçim çalışmalarına katıldığı dikkat çekiyor.
Kepez'de CHP'li Belediye Başkan Adayına sarılması sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürünü görevden alanlar bunu da görecek mi?

Antalya Serik Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi Serkan Kurt; devlet memuru olmasına rağmen ilçede Cumhur İttifakının adayı AK Parti’li Doç. Dr. Veli Vural ile birlikte seçim çalışmalarına katılıyor

İkisi de genel cerrah

Bilindiği üzere Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Genel Cerrah Doç. Dr. Veli Vural, AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı oldu. Serik Devlet Hastanesinde 12 yıl başhekim yardımcılığı yapan Genel Cerrah Uzm. Dr. Kadir Kumbul da CHP'den belediye başkan adayı oldu. Her iki isim de genel cerrah.

Hızlı başladı

Serkan Kurt ise sadece 3 hafta kadar önce Serik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi. Yeni başhekim görevine çok hızlı başladı! AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker’in sosyal medyada Facebook internet sitesinde 3 gün önce yaptığı paylaşımda, devlet memuru olan başhekimin bir siyasi partinin ilçe belediye başkan adayı ile seçim çalışmalarına katıldığı dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.