Büyüksehir
asb

KOCAGÖZ’DEN MİTİNG GİBİ TOPLANTI

SİYASET 19.02.2024 - 20:43, Güncelleme: 19.02.2024 - 20:43 1452+ kez okundu.
 

KOCAGÖZ’DEN MİTİNG GİBİ TOPLANTI

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün Göçerler, Fatih ve Çamlıbel Mahallelerinde gerçekleştirdiği açık hava toplantısı adeta bir mitinge dönüştü. Mahalle sakinleri Kocagöz’e görkemli bir karşılama hazırlarken, Kocagöz, “Kepez'de önceliğimiz, Kepezlilerin sorunlar” diye konuştu.

Kocagöz, “hemşehrilerimizi dinlemek için mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. İnanıyoruz ki Kepez'in dönüşümünü hep beraber gerçekleştireceğiz. Kepez'de tek insan bile yatağa aç girmeyecek dedik. Bu amaçla her gün, her saat çalışıyoruz. Kepez'de güzel günler uzakta değil. Bugün olduğu gibi belediyeye kazandıktan sonra da hep birlikte yöneteceğiz, sorunların üstesinde birlikte geleceğiz. Siz varsanız biz varız” dedi. BBP’DEN KOCAGÖZ’E TAM DESTEK CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Murat Barış ve ekibiyle bir araya gelen Kocagöz, “Yüreği sevg ve merhamet dolu bütün vatandaşlarımızla beraber olacağız, birlikte olacağız” dedi. Kepez’e hizmet etmek için yola çıktığını belirten CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Din, Dil, Irk, Renk ayrımı yapmadan Kepez’in geleceğini düşünen herkesle birlikte yol yürüyeceğine dikkat çekti. Kepez’i hak ettiği yere getirebilmek için önemli projelere imza atacaklarını müjdeleyen Kocagöz, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Murat Barış ve ekibi ile bir araya geldi. SEVGİ VE MERHAMET Konuşmasında sevgi ve merhametini ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Kocagöz, Biz yola çıkarken akıl ile, sevgiyle, merhametle yola çıkmayı yeğliyoruz. Diyoruz ki; önce insan. Bu işi sağı solu, Kürdü Türkü, lazı çerkezi, alevisi sünnisi yok. Biz yaratılanı seviyoruz yaratandan ötürü. İnsan yaşat ki, Devlet yaşasın diyoruz. Kepezimizde yaşayan 650 bin insanımızın hepsi birer hissedardır. İlçemizde yatağa aç giren bir ferdimiz varsa onun sorumluluğu da vebali de bizimdir. Öncelikle Kepez’i arka bahçe olmaktan çıkaracağız. İlçemizdeki paylaşım hatalarının ve rantın önüne geçeceğiz. Bizler Kepez’e eşit hizmet getirmeye geliyoruz” diye konuştu. ÖNCELİĞİMİZ KEPEZ CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün Göçerler, Fatih ve Çamlıbel Mahallelerinde gerçekleştirdiği açık hava toplantısı adeta bir mitinge dönüştü. Mahalle sakinleri Kocagöz’e görkemli bir karşılama hazırlarken, Kocagöz, “Kepez'de önceliğimiz, Kepezlilerin sorunları. Kepezli hemşehrilerimizi dinlemek için mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. İnanıyoruz ki Kepez'in dönüşümünü hep beraber gerçekleştireceğiz. Kepez'de tek insan bile yatağa aç girmeyecek dedik. Bu amaçla her gün, her saat çalışıyoruz. Kepez'de güzel günler uzakta değil. Bugün olduğu gibi belediyeye kazandıktan sonra da hep birlikte yöneteceğiz, sorunların üstesinde birlikte geleceğiz. Siz varsanız biz varız” dedi.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün Göçerler, Fatih ve Çamlıbel Mahallelerinde gerçekleştirdiği açık hava toplantısı adeta bir mitinge dönüştü. Mahalle sakinleri Kocagöz’e görkemli bir karşılama hazırlarken, Kocagöz, “Kepez'de önceliğimiz, Kepezlilerin sorunlar” diye konuştu.

Kocagöz, “hemşehrilerimizi dinlemek için mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. İnanıyoruz ki Kepez'in dönüşümünü hep beraber gerçekleştireceğiz. Kepez'de tek insan bile yatağa aç girmeyecek dedik. Bu amaçla her gün, her saat çalışıyoruz. Kepez'de güzel günler uzakta değil. Bugün olduğu gibi belediyeye kazandıktan sonra da hep birlikte yöneteceğiz, sorunların üstesinde birlikte geleceğiz. Siz varsanız biz varız” dedi.

BBP’DEN KOCAGÖZ’E TAM DESTEK

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Murat Barış ve ekibiyle bir araya gelen Kocagöz, “Yüreği sevg ve merhamet dolu bütün vatandaşlarımızla beraber olacağız, birlikte olacağız” dedi.

Kepez’e hizmet etmek için yola çıktığını belirten CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Din, Dil, Irk, Renk ayrımı yapmadan Kepez’in geleceğini düşünen herkesle birlikte yol yürüyeceğine dikkat çekti. Kepez’i hak ettiği yere getirebilmek için önemli projelere imza atacaklarını müjdeleyen Kocagöz, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Murat Barış ve ekibi ile bir araya geldi.

SEVGİ VE MERHAMET

Konuşmasında sevgi ve merhametini ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Kocagöz, Biz yola çıkarken akıl ile, sevgiyle, merhametle yola çıkmayı yeğliyoruz. Diyoruz ki; önce insan. Bu işi sağı solu, Kürdü Türkü, lazı çerkezi, alevisi sünnisi yok. Biz yaratılanı seviyoruz yaratandan ötürü. İnsan yaşat ki, Devlet yaşasın diyoruz. Kepezimizde yaşayan 650 bin insanımızın hepsi birer hissedardır. İlçemizde yatağa aç giren bir ferdimiz varsa onun sorumluluğu da vebali de bizimdir. Öncelikle Kepez’i arka bahçe olmaktan çıkaracağız. İlçemizdeki paylaşım hatalarının ve rantın önüne geçeceğiz. Bizler Kepez’e eşit hizmet getirmeye geliyoruz” diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ KEPEZ

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün Göçerler, Fatih ve Çamlıbel Mahallelerinde gerçekleştirdiği açık hava toplantısı adeta bir mitinge dönüştü. Mahalle sakinleri Kocagöz’e görkemli bir karşılama hazırlarken, Kocagöz, “Kepez'de önceliğimiz, Kepezlilerin sorunları. Kepezli hemşehrilerimizi dinlemek için mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. İnanıyoruz ki Kepez'in dönüşümünü hep beraber gerçekleştireceğiz. Kepez'de tek insan bile yatağa aç girmeyecek dedik. Bu amaçla her gün, her saat çalışıyoruz. Kepez'de güzel günler uzakta değil. Bugün olduğu gibi belediyeye kazandıktan sonra da hep birlikte yöneteceğiz, sorunların üstesinde birlikte geleceğiz. Siz varsanız biz varız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.