Merrell Run To Sky Yarışları başlıyor

SPOR 10.05.2024 - 22:04, Güncelleme: 10.05.2024 - 22:04 2871+ kez okundu.
 

Merrell Run To Sky Yarışları başlıyor

Bu yıl 10'ncusu düzenlenecek olan Merrell Run To Sky Yarışları öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Beldibi Mahallesi'ndeki Corendon Playa Otel'de düzenlenen basın toplantısına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Meclis Üyesi Cansın Efir, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) As Başkanı Ayhan Çakıcı, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, Fraport Tav Antalya Genel Müdürü Gudrun Teloeken, Corendon Otelleri Genel Koordinatörü Armağan Dayıoğlu, Olgarlar Şirketler Grubu Genel Müdürü Barış Andırınlı, Merrell Run To Sky Yarışları Organizasyon Komitesi Başkanı Polat Dede ve turizmciler katıldı. Bu yıl 10-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye'nin ilk skyrunning yarışı olan yarışlara, 30 ülkeden 1000'e yakın sporcunun katılacağı belirtildi. Kemer Belediyesi'nin destekleriyle yapılacak olan yarışlara katılacak olan sporcular, zorlu parkurlarda dereceye girebilmek için ter dökecek. Yarışlar, 12, 27 ve 65 kilometrelik 3 farklı parkurda gerçekleştirilecek.
Bu yıl 10'ncusu düzenlenecek olan Merrell Run To Sky Yarışları öncesi basın toplantısı düzenlendi.
Beldibi Mahallesi'ndeki Corendon Playa Otel'de düzenlenen basın toplantısına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Meclis Üyesi Cansın Efir, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) As Başkanı Ayhan Çakıcı, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, Fraport Tav Antalya Genel Müdürü Gudrun Teloeken, Corendon Otelleri Genel Koordinatörü Armağan Dayıoğlu, Olgarlar Şirketler Grubu Genel Müdürü Barış Andırınlı, Merrell Run To Sky Yarışları Organizasyon Komitesi Başkanı Polat Dede ve turizmciler katıldı.
Bu yıl 10-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye'nin ilk skyrunning yarışı olan yarışlara, 30 ülkeden 1000'e yakın sporcunun katılacağı belirtildi.
Kemer Belediyesi'nin destekleriyle yapılacak olan yarışlara katılacak olan sporcular, zorlu parkurlarda dereceye girebilmek için ter dökecek. Yarışlar, 12, 27 ve 65 kilometrelik 3 farklı parkurda gerçekleştirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.