KEMER'DE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SINIRLARI AŞTI

SAĞLIK 30.05.2024 - 12:52, Güncelleme: 30.05.2024 - 22:07 1873+ kez okundu.
 

KEMER'DE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SINIRLARI AŞTI

Kemer’de bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yerli ve yabancı misafirlere hizmet vermeye devam ediyor.

YABANCI MİSAFİRLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ  Turizm Merkezi Kemer’de bulunan Orange Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Diş Hekimi Mehmet Sıtkı TUNCAY yerli ve yabancı misafirlere hizmet verdiklerini söyledi.  Özellikle yaz sezonunda randevularının yoğun olduğunu ifade eden Diş Hekimi Mehmet Sıtkı TUNCAY, kaliteli hizmet ve hasta memnuniyeti öncelikli çalıştıklarını söyledi. YABANCI MİSAFİRLERİMİZ ÇOĞUNLUKTA Gazetemizin Kemer temsilcisi Ömer Karadayı’ya konuşan Diş Hekimi Mehmet Sıtkı TUNCAY, Özellikle Avrupalı misafirlerin tercih ettiği Orange Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin kaliteden ödün vermediğini söyledi. Randevularının dolu olduğunu, hastalarının Avrupa ağırlıklı olduğuna değinen Tuncay, Türkiye'den memnun kalan müşterilerin gittikleri ülkelerde eşlerine dostlarına Türkiye'deki diş kliniklerinden memnun kaldıklarını anlatmak suretiyle ülkemizi sağlık turizmine katkıda bulunduklarını ifade etti. Klinikte karşılaştığımız  Alman aile Stefan Werner ve eşine neden Türkiye’yi tercih ettikleri sorumuza ise, Türk tabiplerinin fazla güvenilir olduğunu, fiyatlarının uygun olduğunu, gösterilen sıhhi muayene ve yapılan işlemlerin güven verici olduğunu, Türk hekimlerinden özellikle Diş Hekimi Mehmet Sıtkı Tuncay'dan çok memnun olduklarını ve bu memnuniyet doğrultusunda Frankfurt'tan güzel Kemerimize hem tatil hem de dişlerine implant ve gerekli bakımları yaptırmak istediklerini bundan da çok memnun olduklarını ifade ettiler.
Kemer’de bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yerli ve yabancı misafirlere hizmet vermeye devam ediyor.

YABANCI MİSAFİRLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ 

Turizm Merkezi Kemer’de bulunan Orange Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Diş Hekimi Mehmet Sıtkı TUNCAY yerli ve yabancı misafirlere hizmet verdiklerini söyledi.  Özellikle yaz sezonunda randevularının yoğun olduğunu ifade eden Diş Hekimi Mehmet Sıtkı TUNCAY, kaliteli hizmet ve hasta memnuniyeti öncelikli çalıştıklarını söyledi.

YABANCI MİSAFİRLERİMİZ ÇOĞUNLUKTA

Gazetemizin Kemer temsilcisi Ömer Karadayı’ya konuşan Diş Hekimi Mehmet Sıtkı TUNCAY, Özellikle Avrupalı misafirlerin tercih ettiği Orange Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin kaliteden ödün vermediğini söyledi.

Randevularının dolu olduğunu, hastalarının Avrupa ağırlıklı olduğuna değinen Tuncay, Türkiye'den memnun kalan müşterilerin gittikleri ülkelerde eşlerine dostlarına Türkiye'deki diş kliniklerinden memnun kaldıklarını anlatmak suretiyle ülkemizi sağlık turizmine katkıda bulunduklarını ifade etti.

Klinikte karşılaştığımız  Alman aile Stefan Werner ve eşine neden Türkiye’yi tercih ettikleri sorumuza ise, Türk tabiplerinin fazla güvenilir olduğunu, fiyatlarının uygun olduğunu, gösterilen sıhhi muayene ve yapılan işlemlerin güven verici olduğunu, Türk hekimlerinden özellikle Diş Hekimi Mehmet Sıtkı Tuncay'dan çok memnun olduklarını ve bu memnuniyet doğrultusunda Frankfurt'tan güzel Kemerimize hem tatil hem de dişlerine implant ve gerekli bakımları yaptırmak istediklerini bundan da çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.