ÖĞRENCİLER HEM GEZİDEN HEM DE PARASINDAN OLDU

EĞİTİM 05.06.2024 - 23:49, Güncelleme: 06.06.2024 - 09:25 3131+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER HEM GEZİDEN HEM DE PARASINDAN OLDU

Alanya’da 2023 Haziran ayında Batı Avrupa’ya düzenlenmesi planlanan gezi programının önce ertelendiği daha sonra da sebebi açıklanmadan iptal edildiği öğrenildi. İddiaya göre gezi hayali kuran öğrenciler hem geziden, hem de paralarından oldular.

Alanya Milli Eğitim Müdürlüğünün oluru ile Haziran 2023 tarihinde  Batı Avrupa’ya yapılması planlanan gezi programı, gerekçesi henüz açıklanmadan iptal edildiği iddia edildi. Kişi başı 1200 euro ödeyen öğrenciler, üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ne geziye gidebildi,  ne de paralarını alabildiler. AVRUPA GEZİSİ BAŞKA BAHARA KALDI Alanya Oba Nazmi Yılmaz Lisesi,  Barbaros Azakoğlu Ortaokulu,  Hasbahçe Koleji ve Hamit Özçelik Ortakulu okul idareleri tarafından 2023 Haziran ayında Batı Avrupa Gezisi düzenleneceği  söylenerek öğrenci başı 1200 euro toplandığı ifade edildi. 100 euro okul idarelerine elden teslim edildiği ortaya atılırken, gezi bedelinin 1100 eurosu ise, okul idaresinin verdiği IBAN numaralarına yatırıldığı öğrenildi. ÖDENEN PARALAR BUHARLAŞTI MI ? Haziran 2023’te yapılması gereken gezinin Ağustos ayına ertelediğini, daha sonra da gerekçe belirtilmeden iptal edildiğini söyleyen öğrenci velileri,  yatırdıkları 1200 euro paralarını tahsil edemedikleri gibi karşılarında muhatap bulamadıklarını belittiler. Not: Yetkililer bizim aracılığımız ile kamuoyunu bilgilendirebilir... Haber: Hilmi ŞAHİN
Alanya’da 2023 Haziran ayında Batı Avrupa’ya düzenlenmesi planlanan gezi programının önce ertelendiği daha sonra da sebebi açıklanmadan iptal edildiği öğrenildi. İddiaya göre gezi hayali kuran öğrenciler hem geziden, hem de paralarından oldular.

Alanya Milli Eğitim Müdürlüğünün oluru ile Haziran 2023 tarihinde  Batı Avrupa’ya yapılması planlanan gezi programı, gerekçesi henüz açıklanmadan iptal edildiği iddia edildi. Kişi başı 1200 euro ödeyen öğrenciler, üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ne geziye gidebildi,  ne de paralarını alabildiler.

AVRUPA GEZİSİ BAŞKA BAHARA KALDI

Alanya Oba Nazmi Yılmaz Lisesi,  Barbaros Azakoğlu Ortaokulu,  Hasbahçe Koleji ve Hamit Özçelik Ortakulu okul idareleri tarafından 2023 Haziran ayında Batı Avrupa Gezisi düzenleneceği  söylenerek öğrenci başı 1200 euro toplandığı ifade edildi. 100 euro okul idarelerine elden teslim edildiği ortaya atılırken, gezi bedelinin 1100 eurosu ise, okul idaresinin verdiği IBAN numaralarına yatırıldığı öğrenildi.

ÖDENEN PARALAR BUHARLAŞTI MI ?

Haziran 2023’te yapılması gereken gezinin Ağustos ayına ertelediğini, daha sonra da gerekçe belirtilmeden iptal edildiğini söyleyen öğrenci velileri,  yatırdıkları 1200 euro paralarını tahsil edemedikleri gibi karşılarında muhatap bulamadıklarını belittiler.

Not: Yetkililer bizim aracılığımız ile kamuoyunu bilgilendirebilir...

Haber: Hilmi ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.