Büyüksehir
asb

ANTALYASPOR'DAN LİDERE ÇELME 2-1

SPOR 11.12.2021 - 22:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2119+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR'DAN LİDERE ÇELME 2-1

Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında Antalyaspor sahasında lider Trabzonspor’u 2-1 yendi. Bordo mavili takımın 27 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Süper Lig'de 16. haftaya kadar oynadığı üst üste 8 maçını kazanan lider Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanında sahadan puansız ayrıldı. Ev sahibi maçı 2-1 kazandı. Bordo Mavililer'in Abdullah Avcı ile 27 maçlık yenilgisizlik serisi sona erdi. Antalyaspor maç boyunca üstün oynayan taraf oldu. Akdeniz ekibi, net fırsatlar yakalamasına karşın; maçta öne geçen taraf Trabzonspor oldu. 24. dakikada Cornelius, kaleci Boffin'den dönen topu tamamladı ve Bordo Mavililer'i 1-0 öne geçirdi. Golden bir dakika önce Trabzonspor'un etkili isimlerinden Nwakaeme sakatlanarak kenara alındı. Nijeryalının yerine Yusuf Sarı oyuna dahil oldu. Bu yenilginin ardından Trabzonspor 39 puanda kaldı ve lig ikincisi Konyaspor ile arasındaki puan farkı 9'a indi. Antalyaspor ise puanını 21'e çıkardı. Bu maça kadar üst üste 8 maçını da kazanan Trabzonspor'un, galibiyet serisi sona erdi. Bordo Mavililer, Abdullah Avcı ile 27 maç sonra kaybetti.   STAT: Antalya HAKEMLER: Zorbay Küçük, Cevdet Kömürcüoğlu, Mehmet Emin Tuğral ANTALYASPOR: Boffin - Güray Vural, Kudriashov, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Poli, Naldo, Mukaıru (Dk. 90+3 Wright), Fredy (Dk. 90+3 Bahadır Öztürk), Doğukan Sinik (Dk. 78 Eren Albayrak), Ghacha (Dk. 89 Floranus) TRABZONSPOR: Uğurcan - Dorukhan, Edgar, Bruno Peres, Vitor Hugo, Berat Özdemir (Dk. 79 Bengali Koita), Marek Hamsik, Anthony Nwakaeme (Dk. 28 Yusuf Sarı), Djaniny Tavares, Anastasios Bakasetas, Andreas Cornelius (Dk. 69 Manolis Siopis) GOLLER: Dk. 34 (P) Fredy, Dk. 73 Dorukhan (KK) (Antalyaspor) - Dk. 24 Andreas Cornelius (Trabzonspor) SARI KARTLAR: Fredy (Antalyaspor) - Edgar, Bruno Peres, Fode Koita, Djaniny Tavares (Trabzonspor)  
Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında Antalyaspor sahasında lider Trabzonspor’u 2-1 yendi. Bordo mavili takımın 27 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Süper Lig'de 16. haftaya kadar oynadığı üst üste 8 maçını kazanan lider Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanında sahadan puansız ayrıldı. Ev sahibi maçı 2-1 kazandı. Bordo Mavililer'in Abdullah Avcı ile 27 maçlık yenilgisizlik serisi sona erdi.

Antalyaspor maç boyunca üstün oynayan taraf oldu. Akdeniz ekibi, net fırsatlar yakalamasına karşın; maçta öne geçen taraf Trabzonspor oldu. 24. dakikada Cornelius, kaleci Boffin'den dönen topu tamamladı ve Bordo Mavililer'i 1-0 öne geçirdi. Golden bir dakika önce Trabzonspor'un etkili isimlerinden Nwakaeme sakatlanarak kenara alındı. Nijeryalının yerine Yusuf Sarı oyuna dahil oldu.

Bu yenilginin ardından Trabzonspor 39 puanda kaldı ve lig ikincisi Konyaspor ile arasındaki puan farkı 9'a indi. Antalyaspor ise puanını 21'e çıkardı.

Bu maça kadar üst üste 8 maçını da kazanan Trabzonspor'un, galibiyet serisi sona erdi. Bordo Mavililer, Abdullah Avcı ile 27 maç sonra kaybetti.

 

STAT: Antalya

HAKEMLER: Zorbay Küçük, Cevdet Kömürcüoğlu, Mehmet Emin Tuğral

ANTALYASPOR: Boffin - Güray Vural, Kudriashov, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Poli, Naldo, Mukaıru (Dk. 90+3 Wright), Fredy (Dk. 90+3 Bahadır Öztürk), Doğukan Sinik (Dk. 78 Eren Albayrak), Ghacha (Dk. 89 Floranus)

TRABZONSPOR: Uğurcan - Dorukhan, Edgar, Bruno Peres, Vitor Hugo, Berat Özdemir (Dk. 79 Bengali Koita), Marek Hamsik, Anthony Nwakaeme (Dk. 28 Yusuf Sarı), Djaniny Tavares, Anastasios Bakasetas, Andreas Cornelius (Dk. 69 Manolis Siopis)

GOLLER: Dk. 34 (P) Fredy, Dk. 73 Dorukhan (KK) (Antalyaspor) - Dk. 24 Andreas Cornelius (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Fredy (Antalyaspor) - Edgar, Bruno Peres, Fode Koita, Djaniny Tavares (Trabzonspor)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.