Büyüksehir
asb

Kemer’de Kış Turizmi Canlanıyor Mu!

TURİZM 25.01.2022 - 21:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1875+ kez okundu.
 

Kemer’de Kış Turizmi Canlanıyor Mu!

Dünya'da spor turizmi giderek gelişiyor. Bu nedenle de ülkeler şimdi spor turizmini geliştirme ve yayma çabasındalar. Bunun en önemli nedeni spor amaçlı turizmde gelirin artması olarak değerlendiriliyor.

  Antalya bölgemiz kış turizminde Kemer hariç tüm bölgelerde nasibini fazlasıyla aldığı görülmektedir. Kemer’de ise birkaç otel hariç saha ve salon yetersizliğinden kış aylarında oteller kapalı. Açık olan oteller ise bazıları futbol takımlarını ağırlarken bazıları da yerli ve yabancı turistlere az denecek kadar ağırlama yapıyor.   Kemer’de Daima Biz Otel 4 adet futbol sahası ve çok amaçlı bir kapalı spor salonu yaparak Kemer kış turizmine destek olmaya çalışıyor ve de bunu başarıyor. Daima Biz Otel bu güne kadar 10 futbol takımı, Bin kişilik Veteran Futbol takımı, Bin kişilik Paravolley takımı Ocak ayında ise 400-500 kişilik Basket ve Futbol takımı ağırlayacak.   Daima Biz Otel Genel Müdürü Volkan Dağ yaptığı açıklamada; Daima Biz olarak yapmış olduğumuz Futbol Organizasyonlarında baya bir memnuniyet aldık. Sahalarımızın ölçüleri ve zeminin güzel olması futbol takımlarından önümüzdeki yıllarda büyük bir talep var. Bunu diğer spor dalları ile çeşitlendirip bundan sonra ki yıllara Kiriş, Kemer ve Antalya için büyük katkılarda bulunmak istiyoruz. Bu da 2 bin metre kapalı ve 13.5 metre yüksekliğinde olan salonumuzda her türlü salon sporu yapılabiliniyor. Bu nedir karatesi, judosu, bilek güreşi, vücut geliştirme, voleybol, Basketbol, hentbol ve benzeri spor dalları da çıkarabiliyorsunuz. Her tür spora uygun alanımız var. Futbol sahları ve kapalı salonlarla bunları geliştirip bölgemize katkımızı arttırmak istiyoruz. İnşallah bu konuda başarılı olur çevre otellerle birlikte bunu komple birleştirip bölgeyi Kış’a ve ileri ki yıllara taşımak istiyoruz. Dedi   Kemer’e bağlı Kiriş mahallesinde ki spor tesisleri ile göz kamaştıran Viking star Otel ise bu güne kadar 8 büyük futbol takımı ve 13 minik futbol takımı ağılarken önümüzdeki günlerde 13 minik futbol takımı daha ağırlayacak. Ayrıca Kemer’de hizmet veren Rox Royal Otel ise 2 futbol takımı ağırlayarak Kemer kış turizmine katkı sağladı.
Dünya'da spor turizmi giderek gelişiyor. Bu nedenle de ülkeler şimdi spor turizmini geliştirme ve yayma çabasındalar. Bunun en önemli nedeni spor amaçlı turizmde gelirin artması olarak değerlendiriliyor.
 
Antalya bölgemiz kış turizminde Kemer hariç tüm bölgelerde nasibini fazlasıyla aldığı görülmektedir. Kemer’de ise birkaç otel hariç saha ve salon yetersizliğinden kış aylarında oteller kapalı. Açık olan oteller ise bazıları futbol takımlarını ağırlarken bazıları da yerli ve yabancı turistlere az denecek kadar ağırlama yapıyor.
 
Kemer’de Daima Biz Otel 4 adet futbol sahası ve çok amaçlı bir kapalı spor salonu yaparak Kemer kış turizmine destek olmaya çalışıyor ve de bunu başarıyor. Daima Biz Otel bu güne kadar 10 futbol takımı, Bin kişilik Veteran Futbol takımı, Bin kişilik Paravolley takımı Ocak ayında ise 400-500 kişilik Basket ve Futbol takımı ağırlayacak.
 
Daima Biz Otel Genel Müdürü Volkan Dağ yaptığı açıklamada; Daima Biz olarak yapmış olduğumuz Futbol Organizasyonlarında baya bir memnuniyet aldık. Sahalarımızın ölçüleri ve zeminin güzel olması futbol takımlarından önümüzdeki yıllarda büyük bir talep var. Bunu diğer spor dalları ile çeşitlendirip bundan sonra ki yıllara Kiriş, Kemer ve Antalya için büyük katkılarda bulunmak istiyoruz. Bu da 2 bin metre kapalı ve 13.5 metre yüksekliğinde olan salonumuzda her türlü salon sporu yapılabiliniyor. Bu nedir karatesi, judosu, bilek güreşi, vücut geliştirme, voleybol, Basketbol, hentbol ve benzeri spor dalları da çıkarabiliyorsunuz. Her tür spora uygun alanımız var. Futbol sahları ve kapalı salonlarla bunları geliştirip bölgemize katkımızı arttırmak istiyoruz. İnşallah bu konuda başarılı olur çevre otellerle birlikte bunu komple birleştirip bölgeyi Kış’a ve ileri ki yıllara taşımak istiyoruz. Dedi
 
Kemer’e bağlı Kiriş mahallesinde ki spor tesisleri ile göz kamaştıran Viking star Otel ise bu güne kadar 8 büyük futbol takımı ve 13 minik futbol takımı ağılarken önümüzdeki günlerde 13 minik futbol takımı daha ağırlayacak.
Ayrıca Kemer’de hizmet veren Rox Royal Otel ise 2 futbol takımı ağırlayarak Kemer kış turizmine katkı sağladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.