JANDARMADAN ESRAR OPERASYONU

ASAYİŞ 25.09.2020 - 00:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1957+ kez okundu.
 

JANDARMADAN ESRAR OPERASYONU

Jandarma esrar operasyonu yaparak yasal işlem başlattı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında 23 Eylül 2020 tarihinde Korkuteli İlçesi mülki sınırları içerisinde H.K. ve K.K isimli şahısların Yeleme Mahallesinde bulunan evinin bahçesinde Kenevir Bitkisi yetiştirerek Esrar Maddesi ürettikleri bilgisi alınması üzerine; Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, şüphelilerin Yeleme Mahallesinde ve Varsak Mahallesinde bulunan ev ve bahçesinde eş zamanlı olarak KOM Şube Müdürlüğü, Korkuteli Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT Timi ekiplerince müştereken arama yapılmıştır. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda yapılan operasyon sonucunda (161 Kilogram) Kubar Esrar Maddesi ve (61) kök Kenevir Bitkisi ele geçilmiştir. Cumhuriyet Başsavcısının talimatı doğrultusunda (2) şüpheli hakkında gerekli adli işlemler başlatılmış olup şüpheliler gözaltına alınmıştır. Antalya İl Jandarma Komutanlığımızca uyuşturucu ile etkin mücadeleye devam edilmektedir.
Jandarma esrar operasyonu yaparak yasal işlem başlattı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında 23 Eylül 2020 tarihinde Korkuteli İlçesi mülki sınırları içerisinde H.K. ve K.K isimli şahısların Yeleme Mahallesinde bulunan evinin bahçesinde Kenevir Bitkisi yetiştirerek Esrar Maddesi ürettikleri bilgisi alınması üzerine;

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, şüphelilerin Yeleme Mahallesinde ve Varsak Mahallesinde bulunan ev ve bahçesinde eş zamanlı olarak KOM Şube Müdürlüğü, Korkuteli Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT Timi ekiplerince müştereken arama yapılmıştır.

Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda yapılan operasyon sonucunda (161 Kilogram) Kubar Esrar Maddesi ve (61) kök Kenevir Bitkisi ele geçilmiştir. Cumhuriyet Başsavcısının talimatı doğrultusunda (2) şüpheli hakkında gerekli adli işlemler başlatılmış olup şüpheliler gözaltına alınmıştır. Antalya İl Jandarma Komutanlığımızca uyuşturucu ile etkin mücadeleye devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.