Kadınlar Günü Antalya’da Coşku ile Kutlandı

KÜLTÜR 09.03.2021 - 21:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1824+ kez okundu.
 

Kadınlar Günü Antalya’da Coşku ile Kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Antalya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. DİV Yapı’nın yan kuruluşu olan Turkuaz Düğün Salonu’nda kontrollü kutlamada kadınlar gönüllerince eğlendi.

Pandemi’nin gölgesinde kısıtlamalı geçen 8 Mart Dünya kadınlar Günü Antalya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Turkuaz Düğün Salonu işletmecisi Esin Erkurt ve Elvan Divarcı’nın ev sahipliğinde kutlanan kadınlar günü coşkulu geçti. Girişte bayanlara çiçek takdim edilirken, müzik eşliğinde bayanlar gönüllerince eğlendi. Turkuaz Düğün Salonu’nun tüm çalışanlarının bayan olması ve salon Müdürü Gökben Ök tarafından organize edilen etkinlikte bayanların iş hayatındaki önemine vurgu yapıldı.  Turkuaz Düğün Salonu işletmecilerinden Elvan Divarcı yaptığı konuşmada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü bir günden ibaret değildir. Kadınlar hayatın her alanında varlar. Kadının olmadığı yerde mutlaka birşeyler eksiktir. Düğün sektörüne girerken bayanlardan oluşan bir ekip ile yola çıktık. Partnerlerimiz arasında Tülay Bayan Kuaförü sahibi Tülay Hanım, Kaftan-ı Deryam sahibi Derya Hanım yer aldı. Bu güzel ekip güzel işlere imza atacaktır. Yine deneyimli prodüksiyoncu Olgun Matur ve Poli Medya ile sektöre ivme kazandıracağız” dedi.  
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Antalya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. DİV Yapı’nın yan kuruluşu olan Turkuaz Düğün Salonu’nda kontrollü kutlamada kadınlar gönüllerince eğlendi.

Pandemi’nin gölgesinde kısıtlamalı geçen 8 Mart Dünya kadınlar Günü Antalya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Turkuaz Düğün Salonu işletmecisi Esin Erkurt ve Elvan Divarcı’nın ev sahipliğinde kutlanan kadınlar günü coşkulu geçti. Girişte bayanlara çiçek takdim edilirken, müzik eşliğinde bayanlar gönüllerince eğlendi. Turkuaz Düğün Salonu’nun tüm çalışanlarının bayan olması ve salon Müdürü Gökben Ök tarafından organize edilen etkinlikte bayanların iş hayatındaki önemine vurgu yapıldı. 

Turkuaz Düğün Salonu işletmecilerinden Elvan Divarcı yaptığı konuşmada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü bir günden ibaret değildir. Kadınlar hayatın her alanında varlar. Kadının olmadığı yerde mutlaka birşeyler eksiktir. Düğün sektörüne girerken bayanlardan oluşan bir ekip ile yola çıktık. Partnerlerimiz arasında Tülay Bayan Kuaförü sahibi Tülay Hanım, Kaftan-ı Deryam sahibi Derya Hanım yer aldı. Bu güzel ekip güzel işlere imza atacaktır. Yine deneyimli prodüksiyoncu Olgun Matur ve Poli Medya ile sektöre ivme kazandıracağız” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.