KALEİÇİ'NDE YANGIN ÖNLEMLERİ

ASAYİŞ 12.08.2020 - 23:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2508+ kez okundu.
 

KALEİÇİ'NDE YANGIN ÖNLEMLERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, tarihi Kaleiçi sokaklarında olası yangın durumlarında ilk müdahalenin yapılması için kullanılan yangın söndürme dolaplarını yeniledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın en önemli turizm ve yerleşim yeri olan tarihi Kaleiçi sokaklarında çıkabilecek yangını söndürmek için kullanılan dolapları yenileyerek kontrollerini gerçekleştirdi. Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kaleiçi’nde meydana gelebilecek bir yangında ilk müdahaleyi vatandaşların ve işletme sahiplerinin yapabilmesi için 20 metre hortum uzunluğuna sahip yangın söndürme dolaplarının deforme olanlarının değişimini gerçekleştirerek çalışma performanslarını kontrol etti. DOLAP ÖNLERİNE ENGEL KOYMAYIN Kaleiçi’nin Kılınçaslan Mahallesi, Tuzcular Mahallesi ve Selçuk Mahallelerinde bulunan 54 adet yangın söndürme dolabı yenilendi. Yangın sırasında ilk müdahalenin çok önemli olduğuna dikkat çeken itfaiye yetkilileri, yangın dolaplarının amacına uygun kullanılması gerektiğine dikkat çekti. Vatandaşların yangın dışında söndürme dolaplarını kullanmaması konusunda uyarıda bulunuldu. Ayrıca vatandaşlardan, Kaleiçi sokaklarının dar olması sebebiyle yangın söndürme dolapları ve hidrantların (yangın musluğu) önüne araç park edilmemesi ve işletmeler tarafından engelleyici bir unsur bulunmaması konusunda da hassasiyet gösterilmesi istendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, tarihi Kaleiçi sokaklarında olası yangın durumlarında ilk müdahalenin yapılması için kullanılan yangın söndürme dolaplarını yeniledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın en önemli turizm ve yerleşim yeri olan tarihi Kaleiçi sokaklarında çıkabilecek yangını söndürmek için kullanılan dolapları yenileyerek kontrollerini gerçekleştirdi. Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kaleiçi’nde meydana gelebilecek bir yangında ilk müdahaleyi vatandaşların ve işletme sahiplerinin yapabilmesi için 20 metre hortum uzunluğuna sahip yangın söndürme dolaplarının deforme olanlarının değişimini gerçekleştirerek çalışma performanslarını kontrol etti.

DOLAP ÖNLERİNE ENGEL KOYMAYIN

Kaleiçi’nin Kılınçaslan Mahallesi, Tuzcular Mahallesi ve Selçuk Mahallelerinde bulunan 54 adet yangın söndürme dolabı yenilendi. Yangın sırasında ilk müdahalenin çok önemli olduğuna dikkat çeken itfaiye yetkilileri, yangın dolaplarının amacına uygun kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

Vatandaşların yangın dışında söndürme dolaplarını kullanmaması konusunda uyarıda bulunuldu. Ayrıca vatandaşlardan, Kaleiçi sokaklarının dar olması sebebiyle yangın söndürme dolapları ve hidrantların (yangın musluğu) önüne araç park edilmemesi ve işletmeler tarafından engelleyici bir unsur bulunmaması konusunda da hassasiyet gösterilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.