Kanalizasyon hatlarına bakım

TEKNOLOJİ 28.04.2021 - 00:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2155+ kez okundu.
 

Kanalizasyon hatlarına bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, yaz mevsimi öncesinde kent merkezindeki 400 km kanalizasyon hattı ve 14 bin 600 adet kanalizasyon parsel bağlantısının temizliğini yapıyor.

ASAT, merkez ilçelerde başlattığı çalışma ile kanalizasyon altyapısını elden geçiriyor.  Kanalizasyon hatlarında meydana gelen tıkanıklık ve taşmaların azaltılması, hatlardan kaynaklanan koku şikâyetlerinin giderilmesi ve sistemin daha verimli çalışması için başlatılan çalışma kapsamında Antalya merkezde toplam 400 km kanalizasyon hattı ve 14 bin 600 adet kanalizasyon parsel bağlantı bacasının temizliği yapılıyor. Yaklaşan yaz mevsimi öncesinde gerçekleştirilen çalışma sağlıklı ve sorunsuz işleyen atık su tahliyesi için büyük önem taşıyor. HATLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR Bugüne kadar Meydankavağı ve Çaybaşı Mahallelerinde bakım- temizlik işi tamamlandı. Kızılarık ve Sinan Mahallelerinde çalışmalar devam ediyor. Program dahilinde Güvenlik, Sedir, Cumhuriyet, Muratpaşa, Üçgen, Memurevleri, Altındağ, Bahçelievler, Deniz, Varlık, Yıldız, Kızılsaray, Tahılpazarı, Balbey, Elmalı, Kışla, Yüksekalan, Zerdalilik, Haşimişcan, Gençlik, Demircikara, Etiler, Kızıltoprak, Doğuyaka, Fener, Hüsnü Karakaş, Mehmet Akif Ersoy, Ayanoğlu, Varsak Karşıyaka, Kuzeyyaka ve Gündoğdu Mahallelerindeki kanalizasyon hatları elden geçirilecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, yaz mevsimi öncesinde kent merkezindeki 400 km kanalizasyon hattı ve 14 bin 600 adet kanalizasyon parsel bağlantısının temizliğini yapıyor.

ASAT, merkez ilçelerde başlattığı çalışma ile kanalizasyon altyapısını elden geçiriyor.  Kanalizasyon hatlarında meydana gelen tıkanıklık ve taşmaların azaltılması, hatlardan kaynaklanan koku şikâyetlerinin giderilmesi ve sistemin daha verimli çalışması için başlatılan çalışma kapsamında Antalya merkezde toplam 400 km kanalizasyon hattı ve 14 bin 600 adet kanalizasyon parsel bağlantı bacasının temizliği yapılıyor. Yaklaşan yaz mevsimi öncesinde gerçekleştirilen çalışma sağlıklı ve sorunsuz işleyen atık su tahliyesi için büyük önem taşıyor.

HATLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR

Bugüne kadar Meydankavağı ve Çaybaşı Mahallelerinde bakım- temizlik işi tamamlandı. Kızılarık ve Sinan Mahallelerinde çalışmalar devam ediyor. Program dahilinde Güvenlik, Sedir, Cumhuriyet, Muratpaşa, Üçgen, Memurevleri, Altındağ, Bahçelievler, Deniz, Varlık, Yıldız, Kızılsaray, Tahılpazarı, Balbey, Elmalı, Kışla, Yüksekalan, Zerdalilik, Haşimişcan, Gençlik, Demircikara, Etiler, Kızıltoprak, Doğuyaka, Fener, Hüsnü Karakaş, Mehmet Akif Ersoy, Ayanoğlu, Varsak Karşıyaka, Kuzeyyaka ve Gündoğdu Mahallelerindeki kanalizasyon hatları elden geçirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.