KAPADOKYA'DA TURİZM PATLAMASI...!

EKONOMİ 11.11.2020 - 09:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2048+ kez okundu.
 

KAPADOKYA'DA TURİZM PATLAMASI...!

Antalya'da son günlerde gündemi meşgul eden konuların başında BAKA desteği ile haksız destek sağlandığı iddia edilen gazetecinin icraatları konuşuluyor. BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) ile iddia edilen söz konusu desteğin alınıp alınmadığı hakkında tarafların bir açıklaması henüz olmadı.

Bu iddia doğruysa Antalya'da bir çok kişiyi koltuğundan eder... Antalya, Burdur ve Isparta illerinin kapsayan ve yerelde kalkınmayı destekleyen BAKA ( Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı" son günlerde verdiği destekler ile gündeme taşınıyor. BAKA'nın ( Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı" asıl amacının yerel kalkınmaya katkı koyacak projelere destek vermesi olarak biliniyor. Haksız kazanç sağlama peşinde olan art niyetli bazı kişilerin bulunduğu konuma itibar edilerek verildiği iddia edilen destekler ile haksız kazanç sağlandığı yönünde iddialar Antalya gündemini meşgul ediyor. Özellikle son günlerin skandan ismi bir gazetecinin Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına sunmuş olduğu hayali bir proje ile yaklaşık 350 bin euro destek aldığı iddia ediliyor.    Antalya kamuoyunu meşgul eden iddia ile ilgili edindiğimiz bilgiye göre, BAKA'ya sunulan ve içeriği Türkiye ile Kanada arasında Türk turizmini tanıtmaya  yönelik bir çalışmayı içerdiği yönünde. Türkiye'nin belirli yerlerinde ülkeler arasında bazı organizasyonlar tertiplenerek turizmin tanıtılmasına önemli katkıların sağlanması amaçlanmaktadır. Özellikle engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye üzerinde Kapadokya'da vermiş olduğu fotoğraf karesinin  Kanada havalimanında sergienmesi ile Kanada halkının dikkatleri Türk turizmine çekilerek turizme önemli katkı sağlayacak bir çalışma olduğu belirtiliyor.   BAKA tarafından verildiği iddia edilen 350 bin euro, Kapadokya'da engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye üzerinde çekilen bir fotoğrafı ile Kanada havalimanında sergilenen aynı resim ile son bulduğu kulislerde konuşuluyor. Sözkonusu projenin olup olmadığını, BAKA tarafından 350 bin euro ödenip ödenmediğini yetkili mercilere kamuoyu adına soruyoruz.  
Antalya'da son günlerde gündemi meşgul eden konuların başında BAKA desteği ile haksız destek sağlandığı iddia edilen gazetecinin icraatları konuşuluyor. BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) ile iddia edilen söz konusu desteğin alınıp alınmadığı hakkında tarafların bir açıklaması henüz olmadı.

Bu iddia doğruysa Antalya'da bir çok kişiyi koltuğundan eder...

Antalya, Burdur ve Isparta illerinin kapsayan ve yerelde kalkınmayı destekleyen BAKA ( Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı" son günlerde verdiği destekler ile gündeme taşınıyor. BAKA'nın ( Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı" asıl amacının yerel kalkınmaya katkı koyacak projelere destek vermesi olarak biliniyor. Haksız kazanç sağlama peşinde olan art niyetli bazı kişilerin bulunduğu konuma itibar edilerek verildiği iddia edilen destekler ile haksız kazanç sağlandığı yönünde iddialar Antalya gündemini meşgul ediyor. Özellikle son günlerin skandan ismi bir gazetecinin Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına sunmuş olduğu hayali bir proje ile yaklaşık 350 bin euro destek aldığı iddia ediliyor. 

 

Antalya kamuoyunu meşgul eden iddia ile ilgili edindiğimiz bilgiye göre, BAKA'ya sunulan ve içeriği Türkiye ile Kanada arasında Türk turizmini tanıtmaya  yönelik bir çalışmayı içerdiği yönünde. Türkiye'nin belirli yerlerinde ülkeler arasında bazı organizasyonlar tertiplenerek turizmin tanıtılmasına önemli katkıların sağlanması amaçlanmaktadır. Özellikle engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye üzerinde Kapadokya'da vermiş olduğu fotoğraf karesinin  Kanada havalimanında sergienmesi ile Kanada halkının dikkatleri Türk turizmine çekilerek turizme önemli katkı sağlayacak bir çalışma olduğu belirtiliyor.

 

BAKA tarafından verildiği iddia edilen 350 bin euro, Kapadokya'da engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye üzerinde çekilen bir fotoğrafı ile Kanada havalimanında sergilenen aynı resim ile son bulduğu kulislerde konuşuluyor. Sözkonusu projenin olup olmadığını, BAKA tarafından 350 bin euro ödenip ödenmediğini yetkili mercilere kamuoyu adına soruyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.