KARADAYI'DAN SERT AÇIKLAMA

SİYASET 05.01.2021 - 21:22, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2444+ kez okundu.
 

KARADAYI'DAN SERT AÇIKLAMA

Antalya Kemer’de yaşayan ve kamuoyunda Reisci olarak bilinen Karadayı sert açıklamalarda bulundu. 18 yıldır iktidarda olan bir Parti’nin Kemer’de muhalefette kalmasına bir anlam veremediğini belirten Karadayı, sorumlularının AK Parti İl teşkilatı olduğunu söyledi.

Antalya Kemer’de her seçimde hezimete uğrayan AK Parti, üyeleri tarafından sorgulanmaya başladı. Seçim dönemlerinde, kendine özgü tarzı ile seçim çalışmalarına katılan Karadayı da sonunda sessizliğini bozdu. 18 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin Kemer’de ehil olmayan ellere emanet  edilerek bir nevi muhalefete mahkum edilmesinde AK Parti İl teşkilatının büyük sorumluluğu  olduğunun altını çizen Karadayı, “bunda bir gariplik yok mu ?” diyerek isyanını dile getirdi.   AKRABA PARTİSİ’NE CEVİRDİLER Kemer’de liyakat sahibi ilçe yönetimini oluşturmakta başarısız olduklarını anlatan Karadayı, sihirli bir elin Kemer AK Partiyi istediği şekilde dizayn ettiğini söyledi.  AK Parti'nin 18 yıldır tek başına iktidar olduğunu  belirten Karadayı,  “Türkiye başarımız yıllarca göğsümüz kabarmıştır fakat, görüyoruz ki; Kemer'de 18 yıldır AK Parti yerel seçimlerde hiçbir zaman kazanamamıştır. Kemer  AK Parti Akraba partisine çevrilmiştir. Yetkilileri uyardığımız halde uyarılarımız dikkate alınmıyor. Birileri Kemer’de AK Parti’nin muhalefette kalmasını özellikle istiyor.” Dedi. RIZA SÜMER GİTTİ ESERİ KALDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  görevden alınan, eski il başkanı Rıza Sümer tarafından ilçe başkanı olarak atanan İ. Selami Minta’nın daha önce AK Parti aleyhine seçim çalışmaları yaptığına değinen Karadayı, devrik il başkanın Rıza Sümer tarafından  İ. Selami Minta’nın ilçe başkanı  olarak atanmasını,  Kemer’e attığı en büyük kazık olarak nitelendirdi.  İ. Selami Minta’nın hünerleri neydi de Rıza Sümer’i cezbetmişti diye soran Karadayı, rüşvetten yargılanması mı ? Banka önünde bacaklarında vurulması mı ? Kemerspor kulübünün içini boşaltıp kaçması mı ? yoksa, kuzeni Mustafa Gül’ün belediye başkanı olarak tekrar seçtirmesi mi ? AK Partinin Kemer’de kaybetmesi görevi mi verilmiştir İ. Selami Minta’ya ? diye sitem etti.   BAŞARISIZLIK ÜZERİNE SİYASET YAPILIYOR Kemer ilçe teşkilatının Rıza Sümer tarafından görevden alınıp yerine İ. Selami Minta’nın kısa sürede atanmasını derin yapılanmalar olarak nitelendiren Karadayı, bu kadar keskin bir manevra ile F16 savaş uçaklarının bile yükselme ihtimalinin olmadığını söyledi. Kemer’de yaşanan hızlı yükselişlerin ve derin yapılanmaların altında bir şey aranmamasının mümkün olamayacağını belirten Karadayı, “yıllarını siyasete vermiş birisine bunun aksini anlatamazsınız.” dedi.
Antalya Kemer’de yaşayan ve kamuoyunda Reisci olarak bilinen Karadayı sert açıklamalarda bulundu. 18 yıldır iktidarda olan bir Parti’nin Kemer’de muhalefette kalmasına bir anlam veremediğini belirten Karadayı, sorumlularının AK Parti İl teşkilatı olduğunu söyledi.

Antalya Kemer’de her seçimde hezimete uğrayan AK Parti, üyeleri tarafından sorgulanmaya başladı. Seçim dönemlerinde, kendine özgü tarzı ile seçim çalışmalarına katılan Karadayı da sonunda sessizliğini bozdu. 18 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin Kemer’de ehil olmayan ellere emanet  edilerek bir nevi muhalefete mahkum edilmesinde AK Parti İl teşkilatının büyük sorumluluğu  olduğunun altını çizen Karadayı, “bunda bir gariplik yok mu ?” diyerek isyanını dile getirdi.

 

AKRABA PARTİSİ’NE CEVİRDİLER

Kemer’de liyakat sahibi ilçe yönetimini oluşturmakta başarısız olduklarını anlatan Karadayı, sihirli bir elin Kemer AK Partiyi istediği şekilde dizayn ettiğini söyledi.  AK Parti'nin 18 yıldır tek başına iktidar olduğunu  belirten Karadayı,  “Türkiye başarımız yıllarca göğsümüz kabarmıştır fakat, görüyoruz ki; Kemer'de 18 yıldır AK Parti yerel seçimlerde hiçbir zaman kazanamamıştır. Kemer  AK Parti Akraba partisine çevrilmiştir. Yetkilileri uyardığımız halde uyarılarımız dikkate alınmıyor. Birileri Kemer’de AK Parti’nin muhalefette kalmasını özellikle istiyor.” Dedi.

RIZA SÜMER GİTTİ ESERİ KALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  görevden alınan, eski il başkanı Rıza Sümer tarafından ilçe başkanı olarak atanan İ. Selami Minta’nın daha önce AK Parti aleyhine seçim çalışmaları yaptığına değinen Karadayı, devrik il başkanın Rıza Sümer tarafından  İ. Selami Minta’nın ilçe başkanı  olarak atanmasını,  Kemer’e attığı en büyük kazık olarak nitelendirdi.  İ. Selami Minta’nın hünerleri neydi de Rıza Sümer’i cezbetmişti diye soran Karadayı, rüşvetten yargılanması mı ? Banka önünde bacaklarında vurulması mı ? Kemerspor kulübünün içini boşaltıp kaçması mı ? yoksa, kuzeni Mustafa Gül’ün belediye başkanı olarak tekrar seçtirmesi mi ? AK Partinin Kemer’de kaybetmesi görevi mi verilmiştir İ. Selami Minta’ya ? diye sitem etti.

 

BAŞARISIZLIK ÜZERİNE SİYASET YAPILIYOR

Kemer ilçe teşkilatının Rıza Sümer tarafından görevden alınıp yerine İ. Selami Minta’nın kısa sürede atanmasını derin yapılanmalar olarak nitelendiren Karadayı, bu kadar keskin bir manevra ile F16 savaş uçaklarının bile yükselme ihtimalinin olmadığını söyledi. Kemer’de yaşanan hızlı yükselişlerin ve derin yapılanmaların altında bir şey aranmamasının mümkün olamayacağını belirten Karadayı, “yıllarını siyasete vermiş birisine bunun aksini anlatamazsınız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.