KAYA'DAN İLGİNÇ TEKLİF

SAĞLIK 16.02.2021 - 22:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2417+ kez okundu.
 

KAYA'DAN İLGİNÇ TEKLİF

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'dan ilgin bir öneri geldi.

Tüm dünya'da olduğu gibi Türkiyeyi'de etkisi altına alan Covid-19 hakkında, ilginç bir öneri Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'dan geldi.    Başkan Kaya sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Basın ve Medya huzurunda bu işin uzmanları tarafından Havanın kirlilik, radyasyon ve zehirlilik oranını tüm İl ve ilçelerimizde bir ölçtürün bakalım, sonuçlar ne çıkacak, hep birlikte izleyelim, görelim.” dedi.   Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'nın yapmış olduğu paylaşım şöyle:   HERKES FARKINDA MI..? Aylardır Twitter’de, Facebook’da, basında haykırıyorum. “Basın ve Medya huzurunda bu işin uzmanları tarafından Havanın kirlilik, radyasyon ve zehirlilik oranını tüm İl ve ilçelerimizde bir ölçtürün bakalım, sonuçlar ne çıkacak, hep birlikte izleyelim, görelim.” Ne iktidar, ne ortakları, nede Anamuhalefet ve diğer partiler zerre kadar aldırış etmediler, genelide gördüler, okudular. Çünkü bu görevi yapmak işlerine gelmiyor, yapamazlarda. İşin içindeler. Eğer biri yapalım derse iki tane karanlık el omuzlarına çökecek yanlış yapma, beynini dağıtırız, akıllı ol.  
Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'dan ilgin bir öneri geldi.
Tüm dünya'da olduğu gibi Türkiyeyi'de etkisi altına alan Covid-19 hakkında, ilginç bir öneri Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'dan geldi. 
 
Başkan Kaya sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Basın ve Medya huzurunda bu işin uzmanları tarafından Havanın kirlilik, radyasyon ve zehirlilik oranını tüm İl ve ilçelerimizde bir ölçtürün bakalım, sonuçlar ne çıkacak, hep birlikte izleyelim, görelim.” dedi.
 
Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'nın yapmış olduğu paylaşım şöyle:
 
HERKES FARKINDA MI..?
Aylardır Twitter’de, Facebook’da, basında haykırıyorum.
“Basın ve Medya huzurunda bu işin uzmanları tarafından Havanın kirlilik, radyasyon ve zehirlilik oranını tüm İl ve ilçelerimizde bir ölçtürün bakalım, sonuçlar ne çıkacak, hep birlikte izleyelim, görelim.”
Ne iktidar, ne ortakları, nede Anamuhalefet ve diğer partiler zerre kadar aldırış etmediler, genelide gördüler, okudular.
Çünkü bu görevi yapmak işlerine gelmiyor, yapamazlarda. İşin içindeler. Eğer biri yapalım derse iki tane karanlık el omuzlarına çökecek yanlış yapma, beynini dağıtırız, akıllı ol.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.