Kemer Belediyeden Muhteşem Dönüş 2-1

DÜNYA 27.01.2024 - 21:22, Güncelleme: 27.01.2024 - 21:22 1531+ kez okundu.
 

Kemer Belediyeden Muhteşem Dönüş 2-1

Antalya Süper Amatör Kümede üst sıraları zorlayan Kemer Belediye Spor kendi evinde Avsallar Belediye Sporu ağırladı.

  Maçı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Selami Minta’da izleyenler arasındaydı. Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de Saat 14.30 da başlayan karşılaşmayı; Sercan Şahan , Enes Göbüt ve Ufuk Çelebi hakem üçlüsü yönetirken maçın gözlemcisi Songül Çırak ve Saha Komiseri Mehmet Kartal görev yaptı. MAÇTA GOLLER VE ÖNEMLİ DAKİKALAR Konuk ekip maçın 20. Dakikasında Furkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışında sağ çaprazdan sert vurdu top filelere gitti. Maçın 32 dakikasında yeni transfer Sabri Can takımının beraberlik golünü kaydetti. Kazanılan bir serbest vuruşta topun başına Sabri Can geldi barajın üstünden düzgün ve kavisli sert şutu filelere gitti 1-1 İlk 45 dakika her iki takımın attığı birer golle 1-1 tamamlandı. İkinci 45 dakikaya daha iyi başlayan Kemer Belediye orta sahada ayağa daha iyi pas yapınca maçın 51. Dakikasında galibiyet golüne kavuştu. Ceza sahası dışında topla buluşan Sabri Can yerden düzgün ve sert bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-1 Birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kemer Belediye bu galibiyetle 3 puan alarak 25 olan puanını 28 çıkardı. Haber: Reşat Aydoğdu
Antalya Süper Amatör Kümede üst sıraları zorlayan Kemer Belediye Spor kendi evinde Avsallar Belediye Sporu ağırladı.
 
Maçı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Selami Minta’da izleyenler arasındaydı.
Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de Saat 14.30 da başlayan karşılaşmayı; Sercan Şahan , Enes Göbüt ve Ufuk Çelebi hakem üçlüsü yönetirken maçın gözlemcisi Songül Çırak ve Saha Komiseri Mehmet Kartal görev yaptı.
MAÇTA GOLLER VE ÖNEMLİ DAKİKALAR
Konuk ekip maçın 20. Dakikasında Furkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışında sağ çaprazdan sert vurdu top filelere gitti.
Maçın 32 dakikasında yeni transfer Sabri Can takımının beraberlik golünü kaydetti. Kazanılan bir serbest vuruşta topun başına Sabri Can geldi barajın üstünden düzgün ve kavisli sert şutu filelere gitti 1-1
İlk 45 dakika her iki takımın attığı birer golle 1-1 tamamlandı.
İkinci 45 dakikaya daha iyi başlayan Kemer Belediye orta sahada ayağa daha iyi pas yapınca maçın 51. Dakikasında galibiyet golüne kavuştu. Ceza sahası dışında topla buluşan Sabri Can yerden düzgün ve sert bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-1
Birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kemer Belediye bu galibiyetle 3 puan alarak 25 olan puanını 28 çıkardı.
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.