KEMER'DE DENETİMLER SüRÜYOR

SAĞLIK 13.02.2021 - 22:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1591+ kez okundu.
 

KEMER'DE DENETİMLER SüRÜYOR

Tarım İlçe Müdürlüğü Ekipleri Hafta Sonu Denetimi!

Tarım İlçe Müdürlüğü Ekipleri Hafta Sonu Denetimi! Tarım İlçe Müdürlüğü Ekipleri hafta sonu sokağa çıkma yasağında açık olan, Fırın, Market, Restoran ve Pastanelerin denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği hafta sonu da gıda kontrol ekipleri sahaya çıkarak denetim yaptı. Antalya Merkez ve 19 ilçede bu gün saat 10.00 da başlayan ve Kemer’de denetim yapan Tarım İlçe müdürlüğü ekipleri; hijyen, mesafe, İşletme kayıt belgesi, TABTKA ve son kullanma tarihi (SKT) gibi kontrol yapıldı. Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasında bile denetimlerine ara vermeyen Kemer Tarım İlçe müdürlüğü ekipleri; Kemer Merkez bağlı, Yenimahalle, Kuzdere, Aslanbucak ve merkez’de açık olan işletmelerin denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Denetim sırasında işletmecileri yasal mevzuatlar çerçevesinde uyaran tarım ilçe gıda denetim ekipleri; gıdaların insan sağlığı açısından önemini vurgulayarak, bu konuda üretimden tüketiciye ulaşana kadar geçen tüm aşamaların denetlendiğini söylediler, Denetimlerde ekibinin başında olan Tarım İlçe Müdürü Mustafa Şener; Gıda denetim ekiplerimiz halkımızın sağlığını korumak ve güvenilir gıda tüketimini temin edebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında olduklarını, bu konuda tüketicilerimizin bir olumsuzluk ile karşılaşmaları halinde ALO Gıda 174 hattını arayarak ihbarda bulunabileceklerini ifade etti. Bu ihbarlar en kısa sürede değerlendirilmekte ve gerekli kontroller yapılmaktadır. Dedi
Tarım İlçe Müdürlüğü Ekipleri Hafta Sonu Denetimi!
Tarım İlçe Müdürlüğü Ekipleri Hafta Sonu Denetimi!
Tarım İlçe Müdürlüğü Ekipleri hafta sonu sokağa çıkma yasağında açık olan, Fırın, Market, Restoran ve Pastanelerin denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği hafta sonu da gıda kontrol ekipleri sahaya çıkarak denetim yaptı.
Antalya Merkez ve 19 ilçede bu gün saat 10.00 da başlayan ve Kemer’de denetim yapan Tarım İlçe müdürlüğü ekipleri; hijyen, mesafe, İşletme kayıt belgesi, TABTKA ve son kullanma tarihi (SKT) gibi kontrol yapıldı.
Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasında bile denetimlerine ara vermeyen Kemer Tarım İlçe müdürlüğü ekipleri; Kemer Merkez bağlı, Yenimahalle, Kuzdere, Aslanbucak ve merkez’de açık olan işletmelerin denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Denetim sırasında işletmecileri yasal mevzuatlar çerçevesinde uyaran tarım ilçe gıda denetim ekipleri; gıdaların insan sağlığı açısından önemini vurgulayarak, bu konuda üretimden tüketiciye ulaşana kadar geçen tüm aşamaların denetlendiğini söylediler,
Denetimlerde ekibinin başında olan Tarım İlçe Müdürü Mustafa Şener; Gıda denetim ekiplerimiz halkımızın sağlığını korumak ve güvenilir gıda tüketimini temin edebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında olduklarını, bu konuda tüketicilerimizin bir olumsuzluk ile karşılaşmaları halinde ALO Gıda 174 hattını arayarak ihbarda bulunabileceklerini ifade etti. Bu ihbarlar en kısa sürede değerlendirilmekte ve gerekli kontroller yapılmaktadır. Dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.