KEMER’İN 'YENİ YÜZÜ' ATATÜRK PARKI

TURİZM 01.05.2021 - 00:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2554+ kez okundu.
 

KEMER’İN 'YENİ YÜZÜ' ATATÜRK PARKI

Kemer’in en önemli çekim merkezleri arasında yer alacak olan Atatürk Parkı projesinde sona yaklaşıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın, ince işçiliklerin son hızıyla devam ettiği parkta incelemelerde bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adına yakışan bir projeye imza atan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'e yeni bir renk katmaya hazırlanıyor.Park içerisindeki ters evin ve diğer sosyal aktivitelerin yapılabileceği alanlarda son dokunuşlar da tamamlanmak üzere.Çalışmalar kapsamında ters evin içerisindeki malzemelerin montaj işlemleri tamamlanarak iç dizaynı tamamlandı. Yürüyüş yolları, çevre düzenlemeleri, aydınlatmalar tamamlanarak, park içerisindeki kafenin içerisinde kullanılacak masa ve sandalyeler konuldu.Çalışmaların tamamlanmasının ardından park içerisinde, pergoleler, kafe, ters ev, yürüyüş yolları, dinlenme ve kitap okuma alanları, sosyal donatılar, yeşil alanlar, fotoğraf çekim yerleri, aydınlatmalar yer alacak. Projede gelinen son nokta hakkında bilgiler alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Atatürk Parkındaki projede artık sona geldiklerini söyledi.Başkan Topaloğlu, park içerisindeki çalışmalarda ince işçiliklerin kaldığını belirterek, parktaki çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların ve ilçeye gelen misafirlerin hizmetine sunacaklarını kaydetti.Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu, “Burası tamamlandığı zaman, Kemer halkı ve ilçemize gelen misafirleri cezbedecek bir yer olacak. Özellikle Villa Kemer isimli ters ev çekim merkezi olacaktır. Pandemiye rağmen hizmetlerimiz devam ediyor. Kemer halkına şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.
Kemer’in en önemli çekim merkezleri arasında yer alacak olan Atatürk Parkı projesinde sona yaklaşıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın, ince işçiliklerin son hızıyla devam ettiği parkta incelemelerde bulundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adına yakışan bir projeye imza atan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'e yeni bir renk katmaya hazırlanıyor.Park içerisindeki ters evin ve diğer sosyal aktivitelerin yapılabileceği alanlarda son dokunuşlar da tamamlanmak üzere.Çalışmalar kapsamında ters evin içerisindeki malzemelerin montaj işlemleri tamamlanarak iç dizaynı tamamlandı.


Yürüyüş yolları, çevre düzenlemeleri, aydınlatmalar tamamlanarak, park içerisindeki kafenin içerisinde kullanılacak masa ve sandalyeler konuldu.Çalışmaların tamamlanmasının ardından park içerisinde, pergoleler, kafe, ters ev, yürüyüş yolları, dinlenme ve kitap okuma alanları, sosyal donatılar, yeşil alanlar, fotoğraf çekim yerleri, aydınlatmalar yer alacak.

Projede gelinen son nokta hakkında bilgiler alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Atatürk Parkındaki projede artık sona geldiklerini söyledi.Başkan Topaloğlu, park içerisindeki çalışmalarda ince işçiliklerin kaldığını belirterek, parktaki çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların ve ilçeye gelen misafirlerin hizmetine sunacaklarını kaydetti.Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu, “Burası tamamlandığı zaman, Kemer halkı ve ilçemize gelen misafirleri cezbedecek bir yer olacak. Özellikle Villa Kemer isimli ters ev çekim merkezi olacaktır. Pandemiye rağmen hizmetlerimiz devam ediyor. Kemer halkına şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.