KEMER KUZDERE'DE YENİ HAT ÇALIŞMASI

YAŞAM 04.05.2021 - 21:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1850+ kez okundu.
 

KEMER KUZDERE'DE YENİ HAT ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in Kuzdere Mahallesi’nde yeni kanalizasyon hattı çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kemer İlçesi Kuzdere Mahallesi'nin imar planının onaylanmasının ardından başladığı alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. ASAT ekipleri tarafından etap etap yapımı süren çalışmalar ile Kuzdere Mahallesi’nin alt yapı sorunu çözüme kavuşturuluyor. ASAT, Kuzdere’de yeni bir kanalizasyon hattı çalışmasına başladı. Kanalizasyon hattı bulunmayan sokaklarda kazı çalışmaları yapılıyor. Ekipler, çalışmayı planlanandan önce tamamlamak için yoğun mesai harcıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in Kuzdere Mahallesi’nde yeni kanalizasyon hattı çalışması başlattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kemer İlçesi Kuzdere Mahallesi'nin imar planının onaylanmasının ardından başladığı alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. ASAT ekipleri tarafından etap etap yapımı süren çalışmalar ile Kuzdere Mahallesi’nin alt yapı sorunu çözüme kavuşturuluyor.
ASAT, Kuzdere’de yeni bir kanalizasyon hattı çalışmasına başladı. Kanalizasyon hattı bulunmayan sokaklarda kazı çalışmaları yapılıyor. Ekipler, çalışmayı planlanandan önce tamamlamak için yoğun mesai harcıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.