KEMER'Lİ GENÇLER ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANACAK

EĞİTİM 27.08.2020 - 23:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1476+ kez okundu.
 

KEMER'Lİ GENÇLER ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANACAK

KEMER belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde 31 Ağustos 2020 günü başlayacak olan üniversite hazırlık kurslarının son hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

KEMER belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım'ın yaptığı açıklamada, “Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatları doğrultusunda fiziki olarak her anlamda hazır hale getirilen Destek Eğitim Merkezinde görev yapacak olan branş öğretmenlerimizin görevlendirilmesi yapılmış ve 27 Ağustos tarihi itibari ile de 107 öğrencimize deneme sınavı yapılmıştır.”  dedi.  Milli Eğitim Bakanlığının genelgeleri ile 31 Ağustos 2020 tarihinde Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde üniversite hazırlık kurslarının başlayacağını hatırlatan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım, "Üniversite hazırlık kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu Kemer’de eğitimini sürdüren bütün öğrencilerimize belediye olarak katkılarımızın devam edeceğini belirterek, öğrencilerimize şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu."diye konuştu.
KEMER belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde 31 Ağustos 2020 günü başlayacak olan üniversite hazırlık kurslarının son hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

KEMER belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım'ın yaptığı açıklamada, “Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatları doğrultusunda fiziki olarak her anlamda hazır hale getirilen Destek Eğitim Merkezinde görev yapacak olan branş öğretmenlerimizin görevlendirilmesi yapılmış ve 27 Ağustos tarihi itibari ile de 107 öğrencimize deneme sınavı yapılmıştır.”  dedi. 

Milli Eğitim Bakanlığının genelgeleri ile 31 Ağustos 2020 tarihinde Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde üniversite hazırlık kurslarının başlayacağını hatırlatan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım, "Üniversite hazırlık kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu Kemer’de eğitimini sürdüren bütün öğrencilerimize belediye olarak katkılarımızın devam edeceğini belirterek, öğrencilerimize şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu."diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.