Kemer Spor Hazırlıklarını Sürdürüyor!

SPOR 24.02.2021 - 23:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2623+ kez okundu.
 

Kemer Spor Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Antalya Kemer Spor Perşembe günü kendi evinde karışılacağı Malatya Yeşilyurt Belediye Spor hazırlıklarını sürdürüyor.

Kemer İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı Kocaeli Bölgesinden Göksu Furkan, Şefik Öner ve Mustafa Kırbaş hakem üçlüsü yönetecek. Kemer İlçe Stadında Teknik Direktör Tuğrul Metin yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, 5-2 dar alan ve çift kale taktik ve maç şut çalışmasının ardından son buldu. Sakatlığı devam eden Caner Bulut çalışmaya katılmazken hafif sakatlığı devam eden takım kaptanı Nihat Şahin düz koşu ve eksersiz yaptı.   MEŞE'DEN BAKLAVA İKRAMI Antalya Kemer Spora turizmci Mehmet Meşe’den moral ziyareti. Mavi Beyaz takımın antrenmanını ziyaret eden Turizmci Meşe, Teknik heyet, oyuncular ve yönetime baklava ikram ederek, takıma başarılar diledi. Ziyarette Başkan Ahmet Öncelik ve yönetim kurulu üyeleri de hem antrenmanı izledi antrenman sonrası Meşe’ye teşekkür ettiler. Haber :Reşat Aydoğdu
Antalya Kemer Spor Perşembe günü kendi evinde karışılacağı Malatya Yeşilyurt Belediye Spor hazırlıklarını sürdürüyor.
Kemer İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı Kocaeli Bölgesinden Göksu Furkan, Şefik Öner ve Mustafa Kırbaş hakem üçlüsü yönetecek.
Kemer İlçe Stadında Teknik Direktör Tuğrul Metin yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, 5-2 dar alan ve çift kale taktik ve maç şut çalışmasının ardından son buldu. Sakatlığı devam eden Caner Bulut çalışmaya katılmazken hafif sakatlığı devam eden takım kaptanı Nihat Şahin düz koşu ve eksersiz yaptı.
 
MEŞE'DEN BAKLAVA İKRAMI
Antalya Kemer Spora turizmci Mehmet Meşe’den moral ziyareti. Mavi Beyaz takımın antrenmanını ziyaret eden Turizmci Meşe, Teknik heyet, oyuncular ve yönetime baklava ikram ederek, takıma başarılar diledi.
Ziyarette Başkan Ahmet Öncelik ve yönetim kurulu üyeleri de hem antrenmanı izledi antrenman sonrası Meşe’ye teşekkür ettiler.
Haber :Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.