Kemer Sporda Hedef Mutlak Galibiyet!

SPOR 11.11.2020 - 15:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1333+ kez okundu.
 

Kemer Sporda Hedef Mutlak Galibiyet!

TFF Misli.com 3. Lig Birinci grupta mücadele eden Kemer Spor kendi sahasında Perşembe günü konuk edeceği Edirne Belediyesi Edirnespor karşısına mutlak galibiyet ve 3 puan parolasıyla çıkacak.

2 hafta başarılı bir grafik çizen, Çankaya Spor Kulübünü mağlup eden ve deplasmanda Fatsa Belediye Spor ile berabere kalan Kemer Spor 11 gün aranın ardından yarın 12 Kasım Perşembe günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor’u ağırlayacak. Takımda Tolgahan Kumbasar sakatlığı atlatırken düz koşusuna devam ediyor. Fatsa maçında sakatlanan Sercan Bıyıklı sakatlığı atlatarak takımla çalışmalara başladı. Görüşlerini aldığımız takımın başarılı çalıştırıcısı Ertuğrul Arslan yaptığı açıklamada; Takımda eksik oyuncularının olmadığını ifade ederek Sercan’ın hafif sakatlığı devam ediyor ama kadroya alacağız, Perşembe günü sahamızda oynayacağımız Edirne Belediyesi Edirne Spor hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve iyi çalıştık bu maça iyi hazırlandık. Çok şükür sakat bir oyuncumuz yok. İnşallah iyi bir mücadele ile galip gelerek 3 puan almak ve serimizi sürdürmek istiyoruz." dedi. Haber: Reşat Aydoğdu
TFF Misli.com 3. Lig Birinci grupta mücadele eden Kemer Spor kendi sahasında Perşembe günü konuk edeceği Edirne Belediyesi Edirnespor karşısına mutlak galibiyet ve 3 puan parolasıyla çıkacak.

2 hafta başarılı bir grafik çizen, Çankaya Spor Kulübünü mağlup eden ve deplasmanda Fatsa Belediye Spor ile berabere kalan Kemer Spor 11 gün aranın ardından yarın 12 Kasım Perşembe günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor’u ağırlayacak.


Takımda Tolgahan Kumbasar sakatlığı atlatırken düz koşusuna devam ediyor. Fatsa maçında sakatlanan Sercan Bıyıklı sakatlığı atlatarak takımla çalışmalara başladı.


Görüşlerini aldığımız takımın başarılı çalıştırıcısı Ertuğrul Arslan yaptığı açıklamada; Takımda eksik oyuncularının olmadığını ifade ederek Sercan’ın hafif sakatlığı devam ediyor ama kadroya alacağız, Perşembe günü sahamızda oynayacağımız Edirne Belediyesi Edirne Spor hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve iyi çalıştık bu maça iyi hazırlandık. Çok şükür sakat bir oyuncumuz yok. İnşallah iyi bir mücadele ile galip gelerek 3 puan almak ve serimizi sürdürmek istiyoruz." dedi.

Haber: Reşat Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.