KEMERSPOR UMUT’LU

SPOR 28.10.2020 - 14:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2258+ kez okundu.
 

KEMERSPOR UMUT’LU

Kemer temsilcisi Kemer Spor geride kalan 4 maçta alınan ve oynanan futbolla ilgili değerlendirmelerde eleştiriler öne çıkıyor.

Buna karşın takımın gelecek haftalarda daha iyi olacağı yönünde herkeste umutlar en üst seviyede. Yarın kendi evinde oynanacak olan Çankaya Spor maçı bunun ilk göstergesi olacak. Takımda cezası sona eren Golcü Umut Dilek ve Hasan Emiroğlu ilk 11’de yer alması beklenirken Umut’la umutluyuz!
Kemer temsilcisi Kemer Spor geride kalan 4 maçta alınan ve oynanan futbolla ilgili değerlendirmelerde eleştiriler öne çıkıyor.

Buna karşın takımın gelecek haftalarda daha iyi olacağı yönünde herkeste umutlar en üst seviyede. Yarın kendi evinde oynanacak olan Çankaya Spor maçı bunun ilk göstergesi olacak.
Takımda cezası sona eren Golcü Umut Dilek ve Hasan Emiroğlu ilk 11’de yer alması beklenirken Umut’la umutluyuz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.