KEPEZ GÖKSU'YU GÜZELLEŞTİRİYOR

YAŞAM 19.08.2020 - 13:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1719+ kez okundu.
 

KEPEZ GÖKSU'YU GÜZELLEŞTİRİYOR

Kepez Belediyesi, kapalı olan imar yollarını açarak ve mülkiyet sorunlarını çözerek, gecekondudan modern konutlara dönüşümü başlattığı Göksu Mahallesi’nin çehresini yeşil alan yatırımlarıyla güzelleştiriyor.

Kepez Belediyesi, protokol yolu Gazi Bulvarı’na komşu olan Göksu Mahallesi’ni alt ve üst yapı yatırımlarıyla şehirleştirmeye devam ediyor. Başkanı Hakan Tütüncü döneminde imar yollarının açılması ve mülkiyet sorunlarının çözülmesi neticesinde, gecekondu yapılaşmasının yoğun olduğu Göksu Mahallesi’nde hızlı bir değişim başlamıştı. Açılan yeni caddelerin çevresindeki imar parsellerine site tarzı konutların ve ticari merkezlerin inşa edilmesi de Göksu Mahallesi’ndeki, şehirleşmeyi hızlandırdı. Kepez Belediyesi de yol yapımı, asfalt, yeşil alan, kaldırım ve sosyal tesis hizmetleriyle mahalledeki değişime katkı sağlıyor. Başkan Tütüncü dönemlerinde 29 bin m2 yeşil alan yatırımı yapılan Göksu Mahallesi’ne bir park daha inşa ediliyor. Göksu’ya 3 bin m2’lik park Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallenin 6805,6802 ve 6804 sokakları arasında kalan 3 bin m2 alanda park çalışması başlattı. Toprak tesviye çalışması devam eden parkta, açık hava spor aletleri, ahşap oturma mobilyaları, çok amaçlı spor sahası, kaydırak ve salıncakların olacağı çocuk oyun alanı bulunacak. Çevresinde site tarzı konutların bulunduğu park alanına, çim ekilecek ve çeşitli türde bitki ve ağaç dikilecek. Yeşil örtüsüyle çevresine güzellik ve oksijen katkısı sağlayacak olan parkın yapımının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Park ve Bahçe Müdürlüğü yetkilileri, son 12 yılda 9 adet park inşa ettikleri Göksu Mahallesi’nde yeşil alan yatırımlarının devam edeceğini ifade ettiler.
Kepez Belediyesi, kapalı olan imar yollarını açarak ve mülkiyet sorunlarını çözerek, gecekondudan modern konutlara dönüşümü başlattığı Göksu Mahallesi’nin çehresini yeşil alan yatırımlarıyla güzelleştiriyor.

Kepez Belediyesi, protokol yolu Gazi Bulvarı’na komşu olan Göksu Mahallesi’ni alt ve üst yapı yatırımlarıyla şehirleştirmeye devam ediyor.

Başkanı Hakan Tütüncü döneminde imar yollarının açılması ve mülkiyet sorunlarının çözülmesi neticesinde, gecekondu yapılaşmasının yoğun olduğu Göksu Mahallesi’nde hızlı bir değişim başlamıştı. Açılan yeni caddelerin çevresindeki imar parsellerine site tarzı konutların ve ticari merkezlerin inşa edilmesi de Göksu Mahallesi’ndeki, şehirleşmeyi hızlandırdı.

Kepez Belediyesi de yol yapımı, asfalt, yeşil alan, kaldırım ve sosyal tesis hizmetleriyle mahalledeki değişime katkı sağlıyor. Başkan Tütüncü dönemlerinde 29 bin m2 yeşil alan yatırımı yapılan Göksu Mahallesi’ne bir park daha inşa ediliyor.

Göksu’ya 3 bin m2’lik park

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallenin 6805,6802 ve 6804 sokakları arasında kalan 3 bin m2 alanda park çalışması başlattı. Toprak tesviye çalışması devam eden parkta, açık hava spor aletleri, ahşap oturma mobilyaları, çok amaçlı spor sahası, kaydırak ve salıncakların olacağı çocuk oyun alanı bulunacak.

Çevresinde site tarzı konutların bulunduğu park alanına, çim ekilecek ve çeşitli türde bitki ve ağaç dikilecek. Yeşil örtüsüyle çevresine güzellik ve oksijen katkısı sağlayacak olan parkın yapımının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Park ve Bahçe Müdürlüğü yetkilileri, son 12 yılda 9 adet park inşa ettikleri Göksu Mahallesi’nde yeşil alan yatırımlarının devam edeceğini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.