Kerem ile Aslı, Alanya da motor diyor

SANAT 19.03.2021 - 23:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1934+ kez okundu.
 

Kerem ile Aslı, Alanya da motor diyor

Ramazan Dal'ın senaryosunu yazdığı Kerem ile Aslı isimli absürt komedi, Yörük kültürü ağırlıklı dizi filmin çekimleri yakın zamanda başlayacak.

Ulusal bir kanalda yayınlanacak olan dizinin Yönetmeni Erdal Şimşek, Alanya da diziye katkı sunan oyuncular Ali Özer, Zeki Demir, Aysel Ceyhan, Fatih Çelik ile birlikte, Alanyaspor Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu da ziyaret etti. Dizide Alanyaspor vurgusu da yapılacak. Alanya yerel dil yapısı, kültürel değerleri de dizide yer alacak. Birbirinden ünlü komedyen oyuncuların yer alacağı dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dizi ekibi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu nuda dizi hakkında bilgilendirecek. Haber:Zeki Demir
Ramazan Dal'ın senaryosunu yazdığı Kerem ile Aslı isimli absürt komedi, Yörük kültürü ağırlıklı dizi filmin çekimleri yakın zamanda başlayacak.
Ulusal bir kanalda yayınlanacak olan dizinin Yönetmeni Erdal Şimşek, Alanya da diziye katkı sunan oyuncular Ali Özer, Zeki Demir, Aysel Ceyhan, Fatih Çelik ile birlikte, Alanyaspor Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu da ziyaret etti. Dizide Alanyaspor vurgusu da yapılacak. Alanya yerel dil yapısı, kültürel değerleri de dizide yer alacak. Birbirinden ünlü komedyen oyuncuların yer alacağı dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dizi ekibi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu nuda dizi hakkında bilgilendirecek.
Haber:Zeki Demir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.