Kırbıyık, şimdi de mafyalığa soyundu

ASAYİŞ 27.10.2020 - 20:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1365+ kez okundu.
 

Kırbıyık, şimdi de mafyalığa soyundu

Tağşiş alkol üretimi nedeniyle bir süre gündemde kalan Harun Şahin Kırbıyık, kendisini eleştirenlere karşı dün 'klavye pezevengi' derken, bugün de Hıncal Uluç'a yapılan saldırıyı hatırlatarak tehdit etti.

Adı tağşiş alkol üretimi ile gündeme gelen, alkolden kazanılan parayla imam evi ile devam eden Kırbıyık Holding sahibi Harın Şahin Kırbıyık, sosyal medya hesabından kendisini eleştiren gazetecileri tehdit etti. Kırbıyık, sosyal medya hesabında "Herkes isini yapmali kimse hincal uluçun petroldwki durumuna dusmemeli.. insan olmak lazim adam gibi" sözleriyle gazetecileri 1994 yılında benzin istasyonunda Çakıcı'nın arabası ile gelenler tarafından ayağından vurulan gazeteci yazar Hıncal Uluç örneği üzerinden âdeta tehdit etti. Antalya'da ürettiği içkide sahtecilik yapınca bakanlık tarafından ifşa edildiğini, buna rağmen TV'de canlı yayına çıkıp sahte içki üretenlerle mücadele edilmesi gerektiğini anlattığını 4 gün önce haber yapılan #Kırbıyık Holding yetkilisi Harun Şahin Kırbıyık; aleyhine haber yapan gazetecileri ayağından silahla kurşunla vurmakla mı tehdit ediyor?! Peki Kırbıyık'ın Hıncal Uluç'a yapılan saldırı ile bir bağlantısı var mı?   
Tağşiş alkol üretimi nedeniyle bir süre gündemde kalan Harun Şahin Kırbıyık, kendisini eleştirenlere karşı dün 'klavye pezevengi' derken, bugün de Hıncal Uluç'a yapılan saldırıyı hatırlatarak tehdit etti.
Adı tağşiş alkol üretimi ile gündeme gelen, alkolden kazanılan parayla imam evi ile devam eden Kırbıyık Holding sahibi Harın Şahin Kırbıyık, sosyal medya hesabından kendisini eleştiren gazetecileri tehdit etti. Kırbıyık, sosyal medya hesabında "Herkes isini yapmali kimse hincal uluçun petroldwki durumuna dusmemeli.. insan olmak lazim adam gibi" sözleriyle gazetecileri 1994 yılında benzin istasyonunda Çakıcı'nın arabası ile gelenler tarafından ayağından vurulan gazeteci yazar Hıncal Uluç örneği üzerinden âdeta tehdit etti.
Antalya'da ürettiği içkide sahtecilik yapınca bakanlık tarafından ifşa edildiğini, buna rağmen TV'de canlı yayına çıkıp sahte içki üretenlerle mücadele edilmesi gerektiğini anlattığını 4 gün önce haber yapılan #Kırbıyık Holding yetkilisi Harun Şahin Kırbıyık; aleyhine haber yapan gazetecileri ayağından silahla kurşunla vurmakla mı tehdit ediyor?! Peki Kırbıyık'ın Hıncal Uluç'a yapılan saldırı ile bir bağlantısı var mı? 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.