KİRİŞ ANKARA’DA

SİYASET 16.12.2020 - 21:15, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1070+ kez okundu.
 

KİRİŞ ANKARA’DA

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatından bir açıklamada daha geldi.

“Alanyanın eski öğretmenlerinden, milli eğitim müdürlüğü ile birlikte birçok okulda idarecilik yapmış ve tüm Alanya tarafından “Ali Hoca” olarak bilinen Kanaat Önderi Ali KİRİŞ Beyefendi Gelecek Partisi Ankara Genel Merkezinde Teşkilat Başkanlığında Başkan Yardımcısı ve Karaman İl Koordinatörü olarak atandı. İlçe Başkanlığı olarak Ankara’da Alanyalıların sayısının artması bizleri daha da mutlu etmektedir. Hepimizin ortak noktası Alanyadır. Alanya’ya ve Alanyalılara hizmet etmek asli vazifemizdir.” Ali KİRİŞ ise bu durumu sosyal medya hesabında böyle duyurdu; “Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Selim Temurci'nin takdirleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığıında Başkan yardımcısı olarak Karaman İl Koordinatörlüğüne görevlendirildim. Sn. Selim Temurci başkanımp birlikte çalışmalara başladık.” Haber:Zeki Demir
Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatından bir açıklamada daha geldi.
“Alanyanın eski öğretmenlerinden, milli eğitim müdürlüğü ile birlikte birçok okulda idarecilik yapmış ve tüm Alanya tarafından “Ali Hoca” olarak bilinen Kanaat Önderi Ali KİRİŞ Beyefendi Gelecek Partisi Ankara Genel Merkezinde Teşkilat Başkanlığında Başkan Yardımcısı ve Karaman İl Koordinatörü olarak atandı. İlçe Başkanlığı olarak Ankara’da Alanyalıların sayısının artması bizleri daha da mutlu etmektedir. Hepimizin ortak noktası Alanyadır. Alanya’ya ve Alanyalılara hizmet etmek asli vazifemizdir.”
Ali KİRİŞ ise bu durumu sosyal medya hesabında böyle duyurdu;
“Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Selim Temurci'nin takdirleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığıında Başkan yardımcısı olarak Karaman İl Koordinatörlüğüne görevlendirildim. Sn. Selim Temurci başkanımp birlikte çalışmalara başladık.”
Haber:Zeki Demir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.