KOM'DAN KAÇAK ETİL ALKOL BASKINI

ASAYİŞ 14.05.2020 - 21:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1988+ kez okundu.
 

KOM'DAN KAÇAK ETİL ALKOL BASKINI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sahte içki üretimi yaparak bu içkileri piyasaya süren şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;

Antalya’da Sahte İçki Sevkiyatı Yapan Şahıslar Yakalandı İlimizde bir kamyonetle sahte alkol sevkiyatı yapılacağı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan araştırmalarda, Sinan Mahallesinde bulunan bir depo önüne bahse konu kamyonetin park ettiğinin ve içerisinde sahte alkol olduğu değerlendirilen malzemelerin dopaya taşındığının görülmesi üzerine depoda ve kamyonette yapılan aramada; - 2.002 litre sahte etil alkol, - 4.700 adet sahte etiket, - 210 adet çeşitli markalarda alkol kiti (aroma) ele geçirilmiştir. Olayla ilgili (H.K.) ve (A.B.) isimli şahıslar yakalanarak haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak halkın hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri pazarlayan, bu şekilde Devletimizi vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sahte içki üretimi yaparak bu içkileri piyasaya süren şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;

Antalya’da Sahte İçki Sevkiyatı Yapan Şahıslar Yakalandı

İlimizde bir kamyonetle sahte alkol sevkiyatı yapılacağı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan araştırmalarda, Sinan Mahallesinde bulunan bir depo önüne bahse konu kamyonetin park ettiğinin ve içerisinde sahte alkol olduğu değerlendirilen malzemelerin dopaya taşındığının görülmesi üzerine depoda ve kamyonette yapılan aramada;

- 2.002 litre sahte etil alkol,

- 4.700 adet sahte etiket,

- 210 adet çeşitli markalarda alkol kiti (aroma) ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili (H.K.) ve (A.B.) isimli şahıslar yakalanarak haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak halkın hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri pazarlayan, bu şekilde Devletimizi vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.