KONYAALTI'NDA KİTAPLAR ÇOCUKLARA ULAŞTI

KÜLTÜR 11.06.2020 - 21:12, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1996+ kez okundu.
 

KONYAALTI'NDA KİTAPLAR ÇOCUKLARA ULAŞTI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, pandemi döneminde “Evde Yapacak Çok Şey Var” kampanyasıyla ilçe genelinde 8-12 yaş arası çocuklara yönelik çok sayıda kitap dağıttıklarını söyledi

Türkiye genelinde pandemi döneminde ‘evde kal’ çağrısıyla başlatılan kampanya olumlu yanıt buldu. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de kampanyaya ‘Evde geçirilen bu süre de kitap okuyalım’ çağrısıyla katkı sundu. Esen’in çağrısına duyarlı yayınevi sahipleri ve yazarlar da destek vererek kitap bağışında bulundu. Sosyal medya hesaplarından belediyeye kitap talebinde bulunan çok sayıda vatandaşa belediye görevlileri kitaplarını ulaştırdı. Belediyeye bağışlanan çocuk kitapları da minik okuyuculara teslim edildi. Tamamlanan kampanya sonrası çocuklar Başkan Esen’e teşekkür etti. BAŞKAN ESEN: KİTAP OKUMAYI HİÇ BIRAKMAYIN Olumsuz pandemi günlerini, kitap okuma alışkanlığı açısından olumlu bir döneme dönüştürmek istediklerini belirten Başkan Semih Esen, “Uzun süredir sokağa çıkma kısıtlaması altında olan çocuklarımız, artık büyük bir ölçüde özgürler. Ebeveynlerinin gözetiminde sokağa çıkabilen çocuklarımız, park bahçelerde gönüllerince koşup oynayabiliyor. Bu zamanların dışında çocuklarımız kitap okumaya devam etmeli. Yaz aylarında çocuklarımız bol bol kitap okusun diye 8-12 yaş grubu çocuklarımıza mahalle mahalle, sokak sokak gezerek kitapları adreslerine ulaştırdık. Tamamlanan kampanyamız sonrası çocuklardan gelen teşekkür mesajları bizi çok mutlu etti” dedi. ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU HER ŞEYİN ÜSTÜNDE Konyaaltı’nda yaşayanların kampanyaya büyük destek verdiğini kaydeden Esen, kitaplarını alanların mutluluklarını sosyal medya üzerinden paylaştığını aktardı. Esen, “Konyaaltı’nda çocukların mutluluğu her şeyin üstünde” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, pandemi döneminde “Evde Yapacak Çok Şey Var” kampanyasıyla ilçe genelinde 8-12 yaş arası çocuklara yönelik çok sayıda kitap dağıttıklarını söyledi

Türkiye genelinde pandemi döneminde ‘evde kal’ çağrısıyla başlatılan kampanya olumlu yanıt buldu. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de kampanyaya ‘Evde geçirilen bu süre de kitap okuyalım’ çağrısıyla katkı sundu. Esen’in çağrısına duyarlı yayınevi sahipleri ve yazarlar da destek vererek kitap bağışında bulundu.

Sosyal medya hesaplarından belediyeye kitap talebinde bulunan çok sayıda vatandaşa belediye görevlileri kitaplarını ulaştırdı. Belediyeye bağışlanan çocuk kitapları da minik okuyuculara teslim edildi. Tamamlanan kampanya sonrası çocuklar Başkan Esen’e teşekkür etti.

BAŞKAN ESEN: KİTAP OKUMAYI HİÇ BIRAKMAYIN

Olumsuz pandemi günlerini, kitap okuma alışkanlığı açısından olumlu bir döneme dönüştürmek istediklerini belirten Başkan Semih Esen, “Uzun süredir sokağa çıkma kısıtlaması altında olan çocuklarımız, artık büyük bir ölçüde özgürler. Ebeveynlerinin gözetiminde sokağa çıkabilen çocuklarımız, park bahçelerde gönüllerince koşup oynayabiliyor.

Bu zamanların dışında çocuklarımız kitap okumaya devam etmeli. Yaz aylarında çocuklarımız bol bol kitap okusun diye 8-12 yaş grubu çocuklarımıza mahalle mahalle, sokak sokak gezerek kitapları adreslerine ulaştırdık. Tamamlanan kampanyamız sonrası çocuklardan gelen teşekkür mesajları bizi çok mutlu etti” dedi.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU HER ŞEYİN ÜSTÜNDE

Konyaaltı’nda yaşayanların kampanyaya büyük destek verdiğini kaydeden Esen, kitaplarını alanların mutluluklarını sosyal medya üzerinden paylaştığını aktardı. Esen, “Konyaaltı’nda çocukların mutluluğu her şeyin üstünde” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.