KONYAALTI SAHİLDE AĞAÇLARA KIŞ BAKIMI

TURİZM 23.10.2020 - 00:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2277+ kez okundu.
 

KONYAALTI SAHİLDE AĞAÇLARA KIŞ BAKIMI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, fırtına mevsimi öncesinde Konyaaltı Sahili boyunca ağaçları bakıma alarak, budama ve güçlendirme çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Konyaaltı Sahili ve Akdeniz Bulvarı’nda çalı grubu bitkiler ile ağaçları kışa hazırlıyor. Konyaaltı Varyant’tan Boğaçayı‘na kadar sahil boyunca geniş çaplı bir çalışma yürüten ekipler, fırtına mevsimi öncesi kuruyan, kırılma tehlikesi bulunan ağaçların dallarını budayarak, bakımlarını yapıyor. AĞAÇLARA FIRTINA BAKIMI Büyükşehir ekipleri, şiddetli rüzgarlarda fidanların ve genç ağaçların devrilmesi ve kırılmasını önlemek için destek işlevi gören payandaları da yeniliyor. Ağaçların güçlenmesi için gübreleme yapılıyor. Palmiyelerin mevsimlik budamaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında ayrıca alanda hasar gören sulama sistemleri de yenileniyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, fırtına mevsimi öncesinde Konyaaltı Sahili boyunca ağaçları bakıma alarak, budama ve güçlendirme çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Konyaaltı Sahili ve Akdeniz Bulvarı’nda çalı grubu bitkiler ile ağaçları kışa hazırlıyor. Konyaaltı Varyant’tan Boğaçayı‘na kadar sahil boyunca geniş çaplı bir çalışma yürüten ekipler, fırtına mevsimi öncesi kuruyan, kırılma tehlikesi bulunan ağaçların dallarını budayarak, bakımlarını yapıyor.

AĞAÇLARA FIRTINA BAKIMI
Büyükşehir ekipleri, şiddetli rüzgarlarda fidanların ve genç ağaçların devrilmesi ve kırılmasını önlemek için destek işlevi gören payandaları da yeniliyor. Ağaçların güçlenmesi için gübreleme yapılıyor. Palmiyelerin mevsimlik budamaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında ayrıca alanda hasar gören sulama sistemleri de yenileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.