Korkuteli’de usulsüz borçlanmaya İYİ Parti ‘dur’ dedi

SİYASET 28.12.2020 - 19:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1139+ kez okundu.
 

Korkuteli’de usulsüz borçlanmaya İYİ Parti ‘dur’ dedi

MHP’li Korkuteli Belediye Başkanlığı’nın 2020 yılı bütçesinin yüzde 10’unu aşıp, salt çoğunluk şartının yerine getirilmeyerek usulsüz borçlanmaya gitmesine İYİ Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri ‘dur’ dedi. Meclis üyelerinin şikayeti üzerine Antalya 3. İdare Mahkemesi ‘yürütmeyi durdurma’ kararı verdi.

İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri İrfan Yılmaz, Ali Ateş ve Ayhan Tığrak, Korkuteli Belediye Başkanlığı’nın usulsüz borçlanma ile ilgili aldığı kararı Antalya 3. İdare Mahkemesi’ne taşımıştı. MHP’li Korkuteli Belediye Başkanlığı’nın 2020 yılı bütçesinin yüzde 10’unu aşıp, salt çoğunluk şartının yerine getirilmeyerek usulsüz borçlanmaya gitmesine, İyi Parti’li belediye meclis üyelerinin şikayeti üzerine mahkeme ‘yürütmeyi durdurma’ kararı verdi. İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, Korkuteli Belediye Başkanlığı tüm uyarılara ve ısrarlara rağmen usulsüz borçlanma ile ilgili mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı aldığını söyledi. Başkan Tınkaz, “Korkuteli Belediye Başkanlığının tüm uyarılarımıza ve ısrarımıza rağmen USULSÜZ BORÇLANMAile ilgili almış olduğu meclis kararına Türk yargısı DUR demiştir. Belediye meclis üyelerimizin ve vatandaşımızın hakkını hukukunu savunmak adına Korkuteli Belediye Başkanının yapmış olduğu borçlanma kararına, yargıya taşımış olup yargı karar neticesinde ekte paylaştığımız belgeden de anlaşılacağı üzere borçlanmanın mevzuata ve yasalara aykırı olduğu mahkemenin oy birliği ile YÜRÜTMESİ DURDURULMUŞTUR. Kararın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
MHP’li Korkuteli Belediye Başkanlığı’nın 2020 yılı bütçesinin yüzde 10’unu aşıp, salt çoğunluk şartının yerine getirilmeyerek usulsüz borçlanmaya gitmesine İYİ Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri ‘dur’ dedi. Meclis üyelerinin şikayeti üzerine Antalya 3. İdare Mahkemesi ‘yürütmeyi durdurma’ kararı verdi.

İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri İrfan Yılmaz, Ali Ateş ve Ayhan Tığrak, Korkuteli Belediye Başkanlığı’nın usulsüz borçlanma ile ilgili aldığı kararı Antalya 3. İdare Mahkemesi’ne taşımıştı. MHP’li Korkuteli Belediye Başkanlığı’nın 2020 yılı bütçesinin yüzde 10’unu aşıp, salt çoğunluk şartının yerine getirilmeyerek usulsüz borçlanmaya gitmesine, İyi Parti’li belediye meclis üyelerinin şikayeti üzerine mahkeme ‘yürütmeyi durdurma’ kararı verdi.

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, Korkuteli Belediye Başkanlığı tüm uyarılara ve ısrarlara rağmen usulsüz borçlanma ile ilgili mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı aldığını söyledi. Başkan Tınkaz, “Korkuteli Belediye Başkanlığının tüm uyarılarımıza ve ısrarımıza rağmen USULSÜZ BORÇLANMAile ilgili almış olduğu meclis kararına Türk yargısı DUR demiştir. Belediye meclis üyelerimizin ve vatandaşımızın hakkını hukukunu savunmak adına Korkuteli Belediye Başkanının yapmış olduğu borçlanma kararına, yargıya taşımış olup yargı karar neticesinde ekte paylaştığımız belgeden de anlaşılacağı üzere borçlanmanın mevzuata ve yasalara aykırı olduğu mahkemenin oy birliği ile YÜRÜTMESİ DURDURULMUŞTUR. Kararın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.