MÜFTÜLÜK İNŞAATI İLE İLGİLİ İDDİALAR DÜŞÜNDÜRÜYOR...!

EKONOMİ 05.11.2020 - 22:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1382+ kez okundu.
 

MÜFTÜLÜK İNŞAATI İLE İLGİLİ İDDİALAR DÜŞÜNDÜRÜYOR...!

Yeni Müftülük binası inşaatı ile ilgili iddialar kamuoyunu meşgul ederken, İl Müftüsü Osman Artan'ın iddialar karşısında sessiz kalması manidar karşılanıyor.

Antalya’da yıkılan eski şarampol polis merkezi arsası ile ilgili şok iddialar ortaya atılıyor. İl Müftülüğüne tahsis edildiği yönünde çıkan iddialar sonrası yaptığımız araştırma sonuncunda adrese teslim ihale edildiği bilgisine ulaştık. Müftülük’te bunu yaparsa “artık kıyamet kopsun”  dedirtecek iddiları araştırmaya devam ediyoruz.   90’lı Yılların en hızlı polis merkezi olarak bilinen eski şarampol karakolu kapatıldıktan sonra Antalya İl Müftülüğüne nasıl tahsis edildiği konuşuluyor. Antalya İl Müftülük binasının kullanılabilir durumda olduğu bilinirken Müftülük tarafından 12 Milyon 500 bine adrese teslim ihale ile büyük bir israfa imza atılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Antalya İl Müftülüğü internet sitesinde inşaat ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılmazken, kamuoyundan yapılan inşaatın neden gizlendiği ise merak uyandırıyor. Son aylarda Camilerde toplanan paraların müftülük binası inşaatı için toplandığı iddia edililiyor.   Müftülük binası inşaatının 8 milyona bitirilebileceği iddia edilirken ihale edilmeden 12 milyon 500 bine Atelya inşaata verildiği iddia ediliyor. Antalya il müftüsü Osman Artan konu ile ilgili sessizliğini korurken bizde kamuoyu adına soruyoruz. Şarampol polis merkezi arazisi hangi şartlarda il müftülüğüne devredildi ? Antalya Müftülük binası hangi gerekçe ile yenileniyor ? Yeni bina faaliyete geçince eski müftülük binası kime tahsis edilecek ? Son günlerde Camilerde Cami ve kuran kursları için toplanan paranın  il müftük binası ile ilgisi var mı ? Yeni binanın 8 milyona maliyeti olduğu halde hangi gerekçe ile 12 milyon 500 bin’e verildi ? İhale süreci yaşandı mı yoksa doğrudan Atelya inşaat’a mı verildi ?
Yeni Müftülük binası inşaatı ile ilgili iddialar kamuoyunu meşgul ederken, İl Müftüsü Osman Artan'ın iddialar karşısında sessiz kalması manidar karşılanıyor.

Antalya’da yıkılan eski şarampol polis merkezi arsası ile ilgili şok iddialar ortaya atılıyor. İl Müftülüğüne tahsis edildiği yönünde çıkan iddialar sonrası yaptığımız araştırma sonuncunda adrese teslim ihale edildiği bilgisine ulaştık. Müftülük’te bunu yaparsa “artık kıyamet kopsun”  dedirtecek iddiları araştırmaya devam ediyoruz.

 

90’lı Yılların en hızlı polis merkezi olarak bilinen eski şarampol karakolu kapatıldıktan sonra Antalya İl Müftülüğüne nasıl tahsis edildiği konuşuluyor. Antalya İl Müftülük binasının kullanılabilir durumda olduğu bilinirken Müftülük tarafından 12 Milyon 500 bine adrese teslim ihale ile büyük bir israfa imza atılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Antalya İl Müftülüğü internet sitesinde inşaat ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılmazken, kamuoyundan yapılan inşaatın neden gizlendiği ise merak uyandırıyor. Son aylarda Camilerde toplanan paraların müftülük binası inşaatı için toplandığı iddia edililiyor.

 

Müftülük binası inşaatının 8 milyona bitirilebileceği iddia edilirken ihale edilmeden 12 milyon 500 bine Atelya inşaata verildiği iddia ediliyor.

Antalya il müftüsü Osman Artan konu ile ilgili sessizliğini korurken bizde kamuoyu adına soruyoruz.

Şarampol polis merkezi arazisi hangi şartlarda il müftülüğüne devredildi ?

Antalya Müftülük binası hangi gerekçe ile yenileniyor ? Yeni bina faaliyete geçince eski müftülük binası kime tahsis edilecek ?

Son günlerde Camilerde Cami ve kuran kursları için toplanan paranın  il müftük binası ile ilgisi var mı ?

Yeni binanın 8 milyona maliyeti olduğu halde hangi gerekçe ile 12 milyon 500 bin’e verildi ?

İhale süreci yaşandı mı yoksa doğrudan Atelya inşaat’a mı verildi ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.