Musa Ertugan: Yükselişteki tek parti İyi Parti

SİYASET 22.02.2021 - 21:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2806+ kez okundu.
 

Musa Ertugan: Yükselişteki tek parti İyi Parti

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, kamuoyu araştırmalarına göre, siyasi partiler arasında yükselişe geçen tek siyasi partinin İyi Parti olduğunu söyledi.

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İyi Parti’nin kamuoyu araştırmalarında yükselişte olan tek parti olduğuna dikkat çekerek, partinin büyümesinde Genel Başkan Meral Akşener’in rolünün büyük olduğunu vurguladı. Ertugan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi: Kamuoyu araştırmalarına göre, siyasi partiler arasında yükselişe gecen tek siyasi parti İYİ partidir... İYİ partinin yükselişinde özellikle Genel Başkanımızın  büyük rolü olduğu muhakkaktır. Türkiye, bir seçim ortamında olmadığı halde Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Merkez Yöneticilerimizin il-il, ilçe-ilçe gezerek halkın sorunlarını dinlemesi, yurt genelinde başlattığı geziler sırasında “Bir dokun bin ah işit kase-i fahfurdan” beytinde olduğu gibi, vatandaşlar dertlerini dökecek bir siyasi parti lideri bulmaktan dolayı oldukça memnun olmaları kamuoyu araştırmalarında İYİ Partinin yükselişine vesile olmuştur. İYİ Partinin, oylarının yükselmesinin tesadüfi olmadığını ve bunu büyük ölçüde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e borçlu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kendisine sorulan bir soru üzerine Cumhur ittifakına kesinlikle destek olmayacağını vurgulaması ise oldukça takdire şayandır. Özellikle İYİ partinin oylarını arttırmıştır. Bu durumdan cumhur ittifakı ortaklarının büyük endişe duydukları aşikardır, yaşanan son gelişmelerle ortaya çıkmıştır. Parti içi hizipleşme gibi görünen durum, gerçekte cumhur ittifakının İYİ Parti üzerinde oynadıkları oyunlar sonucu yaşanmaktadır. Ancak, bu oyunlar İYİ Partiyi zayıflatmak şöyle dursun, daha da kuvvetlendirmiş olup, Vatandaşlarımız nezdinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in konumunu da güçlendirmiştir. Partililerimiz ise şer odaklarına karşı birlik beraberlik ve dayanışma şuuru içinde olmuştur. Cumhur ittifakının sonu gelmiştir. Gücünü Türk Milletinden alan İYİ Partinin yükselişini hiç kimse engelleyemeyecektir. Sayın genel başkanımızın ifade ettiği gibi Yeter ki Allah bizi bir birimize ve milletimize karşı utandırmasın..
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, kamuoyu araştırmalarına göre, siyasi partiler arasında yükselişe geçen tek siyasi partinin İyi Parti olduğunu söyledi.

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İyi Parti’nin kamuoyu araştırmalarında yükselişte olan tek parti olduğuna dikkat çekerek, partinin büyümesinde Genel Başkan Meral Akşener’in rolünün büyük olduğunu vurguladı. Ertugan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:

Kamuoyu araştırmalarına göre, siyasi partiler arasında yükselişe gecen tek siyasi parti İYİ partidir...

İYİ partinin yükselişinde özellikle Genel Başkanımızın  büyük rolü olduğu muhakkaktır.

Türkiye, bir seçim ortamında olmadığı halde Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Merkez Yöneticilerimizin il-il, ilçe-ilçe gezerek halkın sorunlarını dinlemesi, yurt genelinde başlattığı geziler sırasında “Bir dokun bin ah işit kase-i fahfurdan” beytinde olduğu gibi, vatandaşlar dertlerini dökecek bir siyasi parti lideri bulmaktan dolayı oldukça memnun olmaları kamuoyu araştırmalarında İYİ Partinin yükselişine vesile olmuştur.

İYİ Partinin, oylarının yükselmesinin tesadüfi olmadığını ve bunu büyük ölçüde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e borçlu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kendisine sorulan bir soru üzerine Cumhur ittifakına kesinlikle destek olmayacağını vurgulaması ise oldukça takdire şayandır. Özellikle İYİ partinin oylarını arttırmıştır.

Bu durumdan cumhur ittifakı ortaklarının büyük endişe duydukları aşikardır, yaşanan son gelişmelerle ortaya çıkmıştır. Parti içi hizipleşme gibi görünen durum, gerçekte cumhur ittifakının İYİ Parti üzerinde oynadıkları oyunlar sonucu yaşanmaktadır. Ancak, bu oyunlar İYİ Partiyi zayıflatmak şöyle dursun, daha da kuvvetlendirmiş olup, Vatandaşlarımız nezdinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in konumunu da güçlendirmiştir. Partililerimiz ise şer odaklarına karşı birlik beraberlik ve dayanışma şuuru içinde olmuştur.

Cumhur ittifakının sonu gelmiştir. Gücünü Türk Milletinden alan İYİ Partinin yükselişini hiç kimse engelleyemeyecektir.

Sayın genel başkanımızın ifade ettiği gibi Yeter ki Allah bizi bir birimize ve milletimize karşı utandırmasın..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.