NECATİ HOCA'DAN ÖNEMLİ İHALE

EKONOMİ 13.01.2021 - 22:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2305+ kez okundu.
 

NECATİ HOCA'DAN ÖNEMLİ İHALE

Kemer belediye başkanı Necati Toplaloğlu, yapmış olduğu ihalelerde belediyeye önemli gelir kaynakları sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl belediyeye ait otel ihalesinde önemli bir gelire imza atarken, önceki gün yapılan saat kulesi ihalesi'nde de bir ilke daha imza atmış oldu.

Eski başkan Mustafa Gül zamanında ihale edilip edilmediği bile bilinmeyen Kemer saat kulesi ihalesi 10 yıllığına 6 milyona ihale edildi. Asdem Park otelde olduğu gibi Kemer saat kulesi ihalesinde de başkan Necati Topaloğlu belediye kasasına önemli bir gelir sağlamış oldu. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şeffaf olarak yapılan ve canlı yayınlanan bir ihalede daha Kemer belediyesine önemli bir gelir kaynağı kazandırdı. Geçtiğimiz yıl yine canlı olarak yapılan Asdem Park otel ihalesi'nde önceki dönemin 4 katına ihale eden başkan Necati Topaloğlu, önceki gün yapılan  Kemer Saat Kulesi ihalesi'nde belediye kasasına  önemli bir gelir daha kazandırmış oldu.    ASDEM PARK OTEL İHALESİ  Geçtiğimiz yıl eski başkan Mustafa Gül döneminde  bir otel ve 12 dükkan 1 milyon 505 bin liraya ihaleye verilmişken, Başkan Necati Topaloğlu belediye başkanı seçildikten sonra yapılan ihale de ise, aynı otel ve 5 dükkan KDV dahil 6 milyon 925 bin liraya verilmesi Kemer'de uzun süre konuşulmuştu. Eski başkan Mustafa Gül dönemine  verilen ihalenin 4 katına ihale edilen otel ve dükkanlardan belediye kasasına önemli bir gelir elde edilmişti.   KEMER SAAT KULESİ İHALESİ Hasan Şeker tarafından kemer'e kazandırılan Kemer Kent Meydanında bulunan saat kulesi Mustafa Gül zamanında ticari alana çevrilerek geliri Kemerspor'a devredilen Saat kulesi ihalesi dün yapıldı. Eski başkan Mustafa Gül döneminde kaça ihale edildiği bile bilinmezken, başkan Necati Topaloğlu canlı yayınlanan ihale de 10 yıl süre ile 6 milyona ihale ederek, Asdem Park Otel ihalesinde olduğu gibi,yine Kemer belediyesine ikinci önmeli bir gelir sağlayacak ihaleye daha imza atmış oldu. 
Kemer belediye başkanı Necati Toplaloğlu, yapmış olduğu ihalelerde belediyeye önemli gelir kaynakları sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl belediyeye ait otel ihalesinde önemli bir gelire imza atarken, önceki gün yapılan saat kulesi ihalesi'nde de bir ilke daha imza atmış oldu.

Eski başkan Mustafa Gül zamanında ihale edilip edilmediği bile bilinmeyen Kemer saat kulesi ihalesi 10 yıllığına 6 milyona ihale edildi. Asdem Park otelde olduğu gibi Kemer saat kulesi ihalesinde de başkan Necati Topaloğlu belediye kasasına önemli bir gelir sağlamış oldu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şeffaf olarak yapılan ve canlı yayınlanan bir ihalede daha Kemer belediyesine önemli bir gelir kaynağı kazandırdı. Geçtiğimiz yıl yine canlı olarak yapılan Asdem Park otel ihalesi'nde önceki dönemin 4 katına ihale eden başkan Necati Topaloğlu, önceki gün yapılan  Kemer Saat Kulesi ihalesi'nde belediye kasasına  önemli bir gelir daha kazandırmış oldu. 

 

ASDEM PARK OTEL İHALESİ 

Geçtiğimiz yıl eski başkan Mustafa Gül döneminde  bir otel ve 12 dükkan 1 milyon 505 bin liraya ihaleye verilmişken, Başkan Necati Topaloğlu belediye başkanı seçildikten sonra yapılan ihale de ise, aynı otel ve 5 dükkan KDV dahil 6 milyon 925 bin liraya verilmesi Kemer'de uzun süre konuşulmuştu. Eski başkan Mustafa Gül dönemine  verilen ihalenin 4 katına ihale edilen otel ve dükkanlardan belediye kasasına önemli bir gelir elde edilmişti.

 

KEMER SAAT KULESİ İHALESİ

Hasan Şeker tarafından kemer'e kazandırılan Kemer Kent Meydanında bulunan saat kulesi Mustafa Gül zamanında ticari alana çevrilerek geliri Kemerspor'a devredilen Saat kulesi ihalesi dün yapıldı. Eski başkan Mustafa Gül döneminde kaça ihale edildiği bile bilinmezken, başkan Necati Topaloğlu canlı yayınlanan ihale de 10 yıl süre ile 6 milyona ihale ederek, Asdem Park Otel ihalesinde olduğu gibi,yine Kemer belediyesine ikinci önmeli bir gelir sağlayacak ihaleye daha imza atmış oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.