NECATİ HOCA "SÖZÜMÜZÜ TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ"

EĞİTİM 06.09.2020 - 22:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1606+ kez okundu.
 

NECATİ HOCA "SÖZÜMÜZÜ TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu, eğitime yaptığı katkılara durmaksızın devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘21 Eylül’de belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız’ açıklamasının ardından Kemer'de  okullarda da hummalı bir hazırlık sürecine girildiği gözleniyor.  Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’nun eğitime verdiği destekler kapsamında öğrenciler için hazırlanan kırtasiye malzemeleri belediye ekipleri tarafından dağıtılmaya başlandı. İlçe'deki ortaöğretime kadar olan öğrencilere kırtasiye yardımını geçen sene olduğu gibi bu sene de devam ettiren Başkan Topaloğlu, "zorlu geçen koronavirüs sürecinde ailelere çocuklarının okul ihtiyaçları konusunda bir nebze olsun yardımda bulunmaya gayret gösteriyoruz" dedi.  ‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla eğitime destek olmaya devam eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Okul yönetimleri tarafından belirlenen kırtasiye malzemelerini okullarımıza dağıtmaya başladık. Her şey öğrencilerimiz için. Onlar bizim geleceğimiz. Eğitime her zaman destek olmaya söz verdik. Öğrencilerimize ve eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kırtasiye malzemeleri öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.  
Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu, eğitime yaptığı katkılara durmaksızın devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘21 Eylül’de belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız’ açıklamasının ardından Kemer'de  okullarda da hummalı bir hazırlık sürecine girildiği gözleniyor. 

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’nun eğitime verdiği destekler kapsamında öğrenciler için hazırlanan kırtasiye malzemeleri belediye ekipleri tarafından dağıtılmaya başlandı.

İlçe'deki ortaöğretime kadar olan öğrencilere kırtasiye yardımını geçen sene olduğu gibi bu sene de devam ettiren Başkan Topaloğlu, "zorlu geçen koronavirüs sürecinde ailelere çocuklarının okul ihtiyaçları konusunda bir nebze olsun yardımda bulunmaya gayret gösteriyoruz" dedi. 

‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla eğitime destek olmaya devam eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Okul yönetimleri tarafından belirlenen kırtasiye malzemelerini okullarımıza dağıtmaya başladık. Her şey öğrencilerimiz için. Onlar bizim geleceğimiz. Eğitime her zaman destek olmaya söz verdik. Öğrencilerimize ve eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kırtasiye malzemeleri öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.