Noyan canlı yayında ölüm listesi açıkladı

ASAYİŞ 09.05.2020 - 01:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1705+ kez okundu.
 

Noyan canlı yayında ölüm listesi açıkladı

Eşi Engin Noyan yıllarca FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de program yapan Sevda Noyan, canlı yayında 15 Temmuz'un kursaklarında kaldığını ve aralarında komşularının da bulunduğu 50 kişiyi öldürebileceklerini söyledi.

Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün ÜlkeTV'de sunduğu Arafta Sorular Programı'na konuk olan yazar Sevda Noyan, son dönemde gündeme gelen darbe tartışmalarının ardından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin konuştu.  Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyerek şunları söyledi:  "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır." Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "Ayak az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt verdi.   EŞİ FETÖ'NÜN KANALINDA YILLARCA PROGRAM YAPTI Sevda Noyan’ın eşi Engin Noyan, Samanyolu TV’de Kapılar ve Köprüler isminde program yapıyordu.  Engin Noyan ayrıca, "Fethullah Hoca'yla gönül bağınız var mı?" şeklinde yöneltilen soruya, "Hocaefendiyi çok severim ve önemserim" ifadeleriyle yanıt vermişti. SEVDA NOYAN KİMDİR? Sevda Noyan'ın hayatı da Engin Noyan'ın hayatı gibi filmlere romanlara konu olabilecek türden ilginç ve ibret verici bir detaya sahiptir. Çünkü ikisi de hayatlarının gençlik yıllarını farklı, orta yaşlarından itibaren ise tamamen farklı bir çizgide yaşamaya başlamış. Sevda Noyan Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir'de dünyaya geldi. Sevda Noyan kendi deyimiyle, "cahiliye dönemi" hayatında güzellik uzmanı olarak çalışıyordu. İzmir'de Ege TV'de makyözlük yapıyordu. Buradaki çalışmalarında yöneticiliğe kadar yükselmişti. Burada çalışırken, kanal tarafından düzenlenen birçok organizasyonu tertipliyordu. Daha sonra Bursa'da Olay TV'de çalışmaya başladı. Sonra da yerel bir radyoda yöneticilik yaptı. Kaynak Yeniçağ:
Eşi Engin Noyan yıllarca FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de program yapan Sevda Noyan, canlı yayında 15 Temmuz'un kursaklarında kaldığını ve aralarında komşularının da bulunduğu 50 kişiyi öldürebileceklerini söyledi.

Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün ÜlkeTV'de sunduğu Arafta Sorular Programı'na konuk olan yazar Sevda Noyan, son dönemde gündeme gelen darbe tartışmalarının ardından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin konuştu. 

Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyerek şunları söyledi: 

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır."

Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "Ayak az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt verdi.  

EŞİ FETÖ'NÜN KANALINDA YILLARCA PROGRAM YAPTI

Sevda Noyan’ın eşi Engin Noyan, Samanyolu TV’de Kapılar ve Köprüler isminde program yapıyordu. 

Engin Noyan ayrıca, "Fethullah Hoca'yla gönül bağınız var mı?" şeklinde yöneltilen soruya, "Hocaefendiyi çok severim ve önemserim" ifadeleriyle yanıt vermişti.

SEVDA NOYAN KİMDİR?

Sevda Noyan'ın hayatı da Engin Noyan'ın hayatı gibi filmlere romanlara konu olabilecek türden ilginç ve ibret verici bir detaya sahiptir. Çünkü ikisi de hayatlarının gençlik yıllarını farklı, orta yaşlarından itibaren ise tamamen farklı bir çizgide yaşamaya başlamış.

Sevda Noyan Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir'de dünyaya geldi.

Sevda Noyan kendi deyimiyle, "cahiliye dönemi" hayatında güzellik uzmanı olarak çalışıyordu. İzmir'de Ege TV'de makyözlük yapıyordu. Buradaki çalışmalarında yöneticiliğe kadar yükselmişti. Burada çalışırken, kanal tarafından düzenlenen birçok organizasyonu tertipliyordu. Daha sonra Bursa'da Olay TV'de çalışmaya başladı. Sonra da yerel bir radyoda yöneticilik yaptı.

Kaynak Yeniçağ:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.