O, İŞ ADAMINDAN SKANDAL PAYLAŞIM !

ASAYİŞ 05.04.2020 - 23:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2136+ kez okundu.
 

O, İŞ ADAMINDAN SKANDAL PAYLAŞIM !

Kendisini Antalya kamuoyunda hayırsever iş adamı olarak tanıtan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi Harun Kırbıyık yapmış olduğu paylaşım ile bir skandala daha imza attı.

Antalya Aksu’da bulunan KIRBIYIK AŞ. Alkol üretim tesisleri hakkında geçtiğimiz ay Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerinin etil alkol içerisinde insan sağlığına zararlı buril madde  tespit ettikleri gerekçesi ile ruhsat iptal kararı vermişlerdi. Yapılan resmi denetimlerin sonuçlarını resmi  evraklarla birlikte haber yapan bir çok gazeteci hakkında ağza alınmayacak ithamlarda bulan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yapmış olduğu ağır hakaret içeren paylaşımla bir skandala daha imza attı.   DÜKKANIN ARKASINA KİMLERİ ATTINIZ KIRBIYIK AŞ.’nin sahte üretim yaptığı resmi makamlar tarafından kanıtlanıp, konunun basına yansımasıyla birlikte resmi bir açıklama yapmak yerine sürekli basın camiasına  sosyal medya hesabından hakaret ve tehdit içeren paylaşımlarını sürdüren (Şahin) Harun Kırbıyık son yapmış olduğu paylaşımla  bir iş adamına yakışmayacak skandala imza attı. Yapmış olduğu paylaşımda, “Reklam versen gel dükkanın arkasına gidelim diyenler var” demesi skandal olarak değerlendirildi.     REKLAM ALMANIN ŞARTI  NE ? Yapmış olduğu hakaret ve tehdit içerikli paylaşımlarla skandala imza atan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık’tan reklam almanın şartı dükkanın arkasından mı geçiyor ? sorusunu akla getirirken, tüm basın camiasını da zan altında bırakması başka bir skandalı ortaya koyuyor. Kamuoyunda kendisini hayırsever iş adamı olarak tanıtan, resmi kurumların dezenfektan video ve resimlerini paylaşan, Vatandaşlara yardım paketi dağıtıp yapmış olduğu hayrın fotoğraflarını sosyal medya’da paylaşan (Şahin) Harun Kırbıyık Antalya’da hangi gazetecilere reklam verdi ? Hangi gazeteciler gel dükkanın arkasına geçelim dedi ? Kimler para talep etti ? bunları Antalya kamuoyu ile paylaşmak zorundadır.    KIRBIYIK AŞ.’nin sahibinin paylaşmış olduğu tehdit ve hakaret içeren o paylaşımları :
Kendisini Antalya kamuoyunda hayırsever iş adamı olarak tanıtan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi Harun Kırbıyık yapmış olduğu paylaşım ile bir skandala daha imza attı.

Antalya Aksu’da bulunan KIRBIYIK AŞ. Alkol üretim tesisleri hakkında geçtiğimiz ay Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerinin etil alkol içerisinde insan sağlığına zararlı buril madde  tespit ettikleri gerekçesi ile ruhsat iptal kararı vermişlerdi. Yapılan resmi denetimlerin sonuçlarını resmi  evraklarla birlikte haber yapan bir çok gazeteci hakkında ağza alınmayacak ithamlarda bulan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yapmış olduğu ağır hakaret içeren paylaşımla bir skandala daha imza attı.

 

DÜKKANIN ARKASINA KİMLERİ ATTINIZ

KIRBIYIK AŞ.’nin sahte üretim yaptığı resmi makamlar tarafından kanıtlanıp, konunun basına yansımasıyla birlikte resmi bir açıklama yapmak yerine sürekli basın camiasına  sosyal medya hesabından hakaret ve tehdit içeren paylaşımlarını sürdüren (Şahin) Harun Kırbıyık son yapmış olduğu paylaşımla  bir iş adamına yakışmayacak skandala imza attı. Yapmış olduğu paylaşımda, “Reklam versen gel dükkanın arkasına gidelim diyenler var” demesi skandal olarak değerlendirildi.  

 

REKLAM ALMANIN ŞARTI  NE ?

Yapmış olduğu hakaret ve tehdit içerikli paylaşımlarla skandala imza atan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık’tan reklam almanın şartı dükkanın arkasından mı geçiyor ? sorusunu akla getirirken, tüm basın camiasını da zan altında bırakması başka bir skandalı ortaya koyuyor. Kamuoyunda kendisini hayırsever iş adamı olarak tanıtan, resmi kurumların dezenfektan video ve resimlerini paylaşan, Vatandaşlara yardım paketi dağıtıp yapmış olduğu hayrın fotoğraflarını sosyal medya’da paylaşan (Şahin) Harun Kırbıyık Antalya’da hangi gazetecilere reklam verdi ? Hangi gazeteciler gel dükkanın arkasına geçelim dedi ? Kimler para talep etti ? bunları Antalya kamuoyu ile paylaşmak zorundadır.  

 KIRBIYIK AŞ.’nin sahibinin paylaşmış olduğu tehdit ve hakaret içeren o paylaşımları :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.