Önce parsele çevirdiler, sonra SATTILAR!

GÜNDEM 28.12.2020 - 23:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1226+ kez okundu.
 

Önce parsele çevirdiler, sonra SATTILAR!

ANTALYA Muratpaşa belediyesi tarafından valilik binası karşısında 30 metrekare kaldırım parsele dönüştürülüp satıldı. Daha önce yeşil alan olarak kullanılan bu alan, önce tek katlı bir bina inşa edilerek, Muratpaşa belediyesi semt veznesi olarak hizmet vermişti.

Antalya Muratpaşa belediyesi tarafından valilik karşısında bulunan 180 ada 11 parsel üzerine inşa edilen 30 metrekare üçgen şeklindeki kaldırıma kondurulmuş ucube yapı ile ilgili önemli iddialar ortaya atılıyor.   Kışla mahallesi yolu üzerinde bulunan ve daha önce kaldırım ve yeşil alan olarak kullanılan  180 ada üzerinde bulunan 30 metrekare alan Muratpaşa belediyesi tarafından parsele çevrilerek satılması tepkilere neden oluyor.   ÖNCE PARSELE ÇEVİRDİLER, ŞİMDİ’DE İNŞAAT İZNİ Mİ VERİLİYOR ? Kışla mahallesi yolu üzerinde bulunan kaldırımın parsele çevrilmesi ile ilgili, mahalle sakinlerinden edindiğimiz bilgiye göre, 180 ada 11 parsel’in daha önce yeşil alan olduğu ve bir müddet sonra Muratpaşa belediyesi tarafından üçgen şeklinde tek katlı bir bina inşa edilerek,  belediye tahsilat vezneleri olarak hizmet verdiği bildirildi. Muratpaşa belediyesi tarafından parsele çevrilerek 400 bin liraya satılan bu alan ile ilgili, inşaat ruhsatı verildiğini iddia eden semp sakinleri ise, bu olaya oldukça tepkili. Önümüzdeki günlerde bu alan ile ilgili Muratpaşa belediyesinin nasıl bir yol izleyeceğini bekleyip göreceğiz.     
ANTALYA Muratpaşa belediyesi tarafından valilik binası karşısında 30 metrekare kaldırım parsele dönüştürülüp satıldı. Daha önce yeşil alan olarak kullanılan bu alan, önce tek katlı bir bina inşa edilerek, Muratpaşa belediyesi semt veznesi olarak hizmet vermişti.

Antalya Muratpaşa belediyesi tarafından valilik karşısında bulunan 180 ada 11 parsel üzerine inşa edilen 30 metrekare üçgen şeklindeki kaldırıma kondurulmuş ucube yapı ile ilgili önemli iddialar ortaya atılıyor.

 

Kışla mahallesi yolu üzerinde bulunan ve daha önce kaldırım ve yeşil alan olarak kullanılan  180 ada üzerinde bulunan 30 metrekare alan Muratpaşa belediyesi tarafından parsele çevrilerek satılması tepkilere neden oluyor.

 

ÖNCE PARSELE ÇEVİRDİLER, ŞİMDİ’DE İNŞAAT İZNİ Mİ VERİLİYOR ?

Kışla mahallesi yolu üzerinde bulunan kaldırımın parsele çevrilmesi ile ilgili, mahalle sakinlerinden edindiğimiz bilgiye göre, 180 ada 11 parsel’in daha önce yeşil alan olduğu ve bir müddet sonra Muratpaşa belediyesi tarafından üçgen şeklinde tek katlı bir bina inşa edilerek,  belediye tahsilat vezneleri olarak hizmet verdiği bildirildi. Muratpaşa belediyesi tarafından parsele çevrilerek 400 bin liraya satılan bu alan ile ilgili, inşaat ruhsatı verildiğini iddia eden semp sakinleri ise, bu olaya oldukça tepkili. Önümüzdeki günlerde bu alan ile ilgili Muratpaşa belediyesinin nasıl bir yol izleyeceğini bekleyip göreceğiz.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.