PEKER ORTAYA BİR İDDİA ATTI... ORTALIK TOZ DUMAN !

ASAYİŞ 09.05.2021 - 02:09, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2562+ kez okundu.
 

PEKER ORTAYA BİR İDDİA ATTI... ORTALIK TOZ DUMAN !

Yeraltı dünyasının önemli isimlerinden ve bir süredir yurtdışında yaşayan Reis Sedat Peker’in, gündemi sarsan videolu açıklamalarından sonra ilk açıklama AKP Milletvekili Tolga AĞAR’dan geldi.

İddialar... Açıklamalar... Çelişkiler... ve ortaya çıkan mesajlar... Kim doğru söylüyor ? Olayın aslı nedir ? Sedat Peker’in eşi ve çocuklarının yaşadığı evine yapılan polis operasyonundan sonra gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Özellikle AKP Elazığ Milletvekili Tolga AĞAR ve babası Mehmet AĞAR hakkında önemli iddialarda bulunan Sedat PEEKER’in açıklamalarına geçte olsa ilk açıklama Tolga AĞAR’dan geldi. İddia o ki, İletişim Fakültesi Öğrencisi olan ve aynı zamanda Kanal23 tv muhabirliği yapan Yeldana Kaharman’ın, 27 Mart 2018 tarihinde Mehmet AĞAR’ın oğlu AK Parti Miletvekili Tolga AĞAR tarafından röportaj bahanesiyle Dersim/Pertek ilçesine çağırıldığı iddia edilmiş, AKP’li vekil Tolga AĞAR tarafından orada Yeldana Kaharman’a  tecavüz edildiği ortaya atılmıştı. Kanal23 tv’de “Maksat Gazmek” isimli program yapımcısı Yeldana Kaharman  yarı çıplak halde kaçarak Pertek Jandarma Karakol’una sığınarak AKP’li vekil Tolga AĞAR’dan şikayetçi olduğu, haberin baba Mehmet AĞAR’a bildirilmesi sonrası ise, bir helikopter ile AKP’li vekil Tolga AĞAR’ın bölgeden uzaklaştırıldığı, olayın ertesi günü de  Kanal23 tv’de “Maksat Gazmek” isimli program yapımcısı Yeldana Kaharman isimli genç kızın evinde ölü bulunduğu, bu olayın ise haberlerde  “şüpheli ölüm” “intihar” diye geçtiği iddia edilmişti. TOLGA AĞAR “ŞAHSI TANIMIYORUM” AKP Milletvekili Tolga AĞAR 'in tanımıyorum diye açıklama yaptığı gazeteci için başsağlığı yayınladığı ortaya çıktı. Yine iddia o ki, Tolga AĞAR’ın kendisine tecavüz ettiğini jandarmaya şikayet eden ve ertesi gün evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Yeldana Kaharman’ın, ölümünden 5 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Mehmet AĞAR’ınn sahibi olduğu Bodrum Yat Kulübünden yapıldığı iddia ediliyor.  
Yeraltı dünyasının önemli isimlerinden ve bir süredir yurtdışında yaşayan Reis Sedat Peker’in, gündemi sarsan videolu açıklamalarından sonra ilk açıklama AKP Milletvekili Tolga AĞAR’dan geldi.

İddialar... Açıklamalar... Çelişkiler... ve ortaya çıkan mesajlar... Kim doğru söylüyor ? Olayın aslı nedir ?

Sedat Peker’in eşi ve çocuklarının yaşadığı evine yapılan polis operasyonundan sonra gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Özellikle AKP Elazığ Milletvekili Tolga AĞAR ve babası Mehmet AĞAR hakkında önemli iddialarda bulunan Sedat PEEKER’in açıklamalarına geçte olsa ilk açıklama Tolga AĞAR’dan geldi.

İddia o ki,

İletişim Fakültesi Öğrencisi olan ve aynı zamanda Kanal23 tv muhabirliği yapan Yeldana Kaharman’ın, 27 Mart 2018 tarihinde Mehmet AĞAR’ın oğlu AK Parti Miletvekili Tolga AĞAR tarafından röportaj bahanesiyle Dersim/Pertek ilçesine çağırıldığı iddia edilmiş,

AKP’li vekil Tolga AĞAR tarafından orada Yeldana Kaharman’a  tecavüz edildiği ortaya atılmıştı. Kanal23 tv’de “Maksat Gazmek” isimli program yapımcısı Yeldana Kaharman  yarı çıplak halde kaçarak Pertek Jandarma Karakol’una sığınarak AKP’li vekil Tolga AĞAR’dan şikayetçi olduğu, haberin baba Mehmet AĞAR’a bildirilmesi sonrası ise, bir helikopter ile AKP’li vekil Tolga AĞAR’ın bölgeden uzaklaştırıldığı, olayın ertesi günü de  Kanal23 tv’de “Maksat Gazmek” isimli program yapımcısı Yeldana Kaharman isimli genç kızın evinde ölü bulunduğu, bu olayın ise haberlerde  “şüpheli ölüm” “intihar” diye geçtiği iddia edilmişti.

TOLGA AĞAR “ŞAHSI TANIMIYORUM”

AKP Milletvekili Tolga AĞAR 'in tanımıyorum diye açıklama yaptığı gazeteci için başsağlığı yayınladığı ortaya çıktı.

Yine iddia o ki,

Tolga AĞAR’ın kendisine tecavüz ettiğini jandarmaya şikayet eden ve ertesi gün evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Yeldana Kaharman’ın, ölümünden 5 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Mehmet AĞAR’ınn sahibi olduğu Bodrum Yat Kulübünden yapıldığı iddia ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.